Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справя с епилепсията?

Интересува ме дали има билка против епилепсия или някакво хомеопатично лечение? Детенцето ми има начална фаза на това заболяване и не ми се иска да му тровя организма с разни синтетични лекарства.

Ваня Стефанова – Бургас

Винаги основното ле­чение на епилепсията се провежда от лекар- специалист, особено ако е проявена в толкова ранна детска възраст. Билките могат само да подсилят ефекта от лечението, но те трябва да се комбинират с ле­карствените средства много предпазливо, за щото самите те не са безопасни. Хомеопатията би могла да помогне но трябва да потърсите опитен хомеопат, който има опит в работа с деца. Лекарствата се дозират според силата и честотата на пристъпите и когато и едното, и другото намалее, може да се включат и билки, но пак под контрола на лекар-специалист, неза­висимо дали използва в практиката си и билки или и хомеопатия.

 

Столична община ощетява деца болни от епилепсия и церебрална парализа

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *