Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При упойка може да се засегне част от гръбнака

През март 2000 г ми беше направено ресекцио с кратковременна упойка, която ми обясниха , че се използва за малки оперативни намеси. Операцията беше 40 мин. Първото секцио беше по спешност, през1990 г с пълна анестезия, операцията беше 3 часа с усложнения. Съвсем видима ако мога така да се изразя, е разликата в двете упойки. След втората имам проблеми със сърцето – боли ме, имам бодежи и тежест в сърдечната област. Това чувство се появи веднага след операцията и до ден днешен. Не съм търсила лекарска помощ. все си мисля че ще мине, но започвам да се тревожа.

Ваня Христова, Карджали.

По време на операцията е възможно да се получи чисто механичен проблем с шийно гръдния дял на гръбнака, тъй като в упойка всички мускули са релаксирани и при пасивно преместване, извиване на врата може да се стигне до функционална блокада, при която да се получи и рефлекторен спазъм на мускулите между лопатките, а това да доведе до компресия и проблеми имитиращи сърдечно заболяване. Тази възможност е много по-вероятна от другата – да се е получила кой знае каква увреда на сърцето от интоксикация с упойката. Това може да се провери. За преглед и терапия се запишете на тел. 02/ 9800659
Д-р Петър Христов – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *