ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гликолова киселинаа за гладка кожа

Една нова процедура за щадящ пилинг на лицето предизвиква интерес с революционния про­дукт, който използва, и с незабавния си ефект – Glycopeel 70 Мах.

Пилингът Glycopeel 70 Мах се отличава от познатите досега по големия брой актив­ни съставки с четири основни антиейджинг действия – ексфолиация, защита, стимулация и корекция. Основните компо­ненти са гликоловата киселина, осигуряваща ексфолиацията, коджиковата киселина с избел­ващо действие и растителни­те екстракти (боровинка, бяла черница) против възпаления. Освен това продуктът съдържа витамини А, С и Е с антиоксидантен ефект.

Процедурата се базира на последователна смяна на рН на кожата – първоначално се пристъпва към снижаването му, за да се елиминира себума и мъртвия рогов слой на клетки­те, след което се възстановява нормалната му стойност.

Резултат се забелязва още след първата процедура – кожата е хидратирана и свежа, тенът е изравнен, изчезват фините бръчици. Препоръчват се 4 до 6 процедури през период от 15 дни, два пъти в годината. Максимален възстановяващ ефект се постига при съче­таване с мезотерапия, която се предлага в пакет с пилинга. Комбинацията се нарича мезопил и е комплексна грижа за поддържане на епидермиса чрез стимулиране на синтеза на колаген и ускоряване на кле­тъчното делене. Без пигментни петна и бръчици, стегната и тонизирана, кожата изглежда по-млада и е по-устойчива на възрастовите изменения.

Мнението на специалиста! – Д-р Сияна Живкова, дерматолог:

Този пилинг без излющване е ефикасен и напълно безопасен, което го прави така често прилаган – над 10 милиона процедури годишно в света! В частта мезотера­пия пък се използ­ват 55 активни съставки, всичките с органичен произ­ход и подложени на двойна филтрация, която не позволява разрушаването на ензимите и амино­киселините. Не бих препоръчала Glycopeel 70 Мах на жени под 30 години, за които има по-подходящи проце­дури, но за зрялата кожа подмладяващият ефект е забележителен. При възпалена кожа, херпес на лицето, кожни алергии и обриви, както и след прием на ретиноиди, методът е неприложим.

  • сп. „Здравен журнал”

 

 

Вашият тип стареене на лицето

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *