Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 уж здравословни храни, които обаче качват килограмите

Вижте от кои смятани за здравословни храни на практика се пълнее!

Солети – въпреки че в хрупкавите солети не се съдържат почти никакви мазнини, те не са предпочитан продукт за диета. Причината се крие в това, че само в едно пакетче от тях се съдържа половината количество сол, което човек трябва да приеме в рамките на на целия ден.

Захарин – първото нещо, което хората, които искат да намалят теглото си правят, е да заменят захарта със захарин. Да, обаче, резултатите от последните проучвания в областта показват, че ежедневната консумация на захарин прави желанието на организма за сладки неща много по-силно. Едновременно с това, той не спомага за намаляване на телесното тегло, а унищожава полезните бактерии в червата. Именно затова се препоръчва да се подсладява с мед, а не със захарин.

Мюсли – въпреки че се препоръчват като изключително полезни за храносмилането, в някои видове мюсли могат да се съдържат толкова калории, че не само да не отслабнете, ако ги консумирате редовно, но и да повишите телесното си тегло.

Диетични газирани напитки – много хора посягат към напитките, които се продават като диетични, защото смятат, че те наистина подпомагат отслабването. Истината е, че при хората, които консумират от тях, рискът от повишаване на телесното тегло е много по-висок, сочат резултатите от проучване, проведено наскоро;

Замразено кисело мляко – въпреки че си мислите, че и под тази форма киселото мляко носи на организма белтъчини и пробиотици, истината е различна. В повечето подобни продукти има само мазнини, захар, калории.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *