Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 особено вредни среднощни навика! Вижте ги!

За да бъде човек във форма, нощите му трябва да са спокойни!

За да бъде човек, здрав, жизнен и изпълнен с енергия, е необходимо той да успее да се наспи качествено. Върху качеството на съня влияние оказват различни фактори, като не всички от тях зависят от конкретния човек.

Ето кои са обаче онези 3 среднощни навика, които в някаква степен ние можем да контролираме и да изключим от начина си на живот.

Скърцане със зъби – въпреки че това не е навик, а здравословен проблем, спада към тази група, защото често човек не полага необходимите усилия, за да се справи с него. Проблемът не засяга само малките деца, а последиците от него са пукнатини по зъбите, нарушен емайл и повишена чувствителност на зъбите:

Смученето на бонбони – особено вреден е навикът непосредствено преди лягане да се изсмуче бонбон – бил той за облекчаване на възпалено гърло, срещу кашлица или просто по навик. Причината се крие в това, че голяма част от бонбоните съдържат захар, а тя вреди не само на съня, но и на зъбите;

Спане на неудобна възглавница – проблемите, които предизвиква неудобната или вече прекалено старата възглавница, са свързани не само със съня. Като резултат от това могат да се наблюдават изкривявания, схващания, болки.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *