Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Младежите трябва да спят до късно

Много родители се притесняват, когато децата им тийнейджъри не желаят да стават рано и предпочитат да спят до обед. Родителите го отдават на стоене до среднощ пред телевизора или ходене по купони. Разбира се, и това може да е причината. Но повече са случаите, когато тийнейджъри не ходят по купони, не засядат пред телевизорите, и въпреки това изпитват необходимост да спят до обед. Учени от медицинския университет в Мюнхен проучили зависимостта между нуждата от продължителен сън и съзряването на имунитета у младежите. Лекарите твърдят, че сънят е необходим за съзряването на клетките в костния мозък, които създават защитните сили. Продължителният сън служи на организма да ускори съзряването на костния мозък и той да произведе повече имунни клетки. Тялото знае нуждите си и мозъкът трябва да осигури достатъчно сън. У юношите съзряването на костния мозък приключва към 17 – 18-тата година. У девойките – към 16-тата. Но у много тийнейджъри този процес се забавя и понякога трае до20-тата година.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *