Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кога от секса няма удоволствие!

Излишните килограми оказват пагубен ефект върху интимните занимания!

Оказва се, че представителите и на двата пола, които са с прекомерно високо лично тегло, не изпитват удоволствие от секса или по-точно не изпитват достатъчно удоволствие, пише електронното издание revita.bg, позовавайки се на резултатите от проведено наскоро проучване в САЩ.
По време на самото изследване 91 мъже и 134 жени на различна възраст били подложени на серия от експерименти, като в същото време проследени били техните показатели. До един доброволците страдали от наднормено тегло.
Раздадени им били и въпросници, в които трябвало да дадат отговори, свързани с техния сексуален живот и преживяванията, свързани с него. Въпросите варирали от такива, касаещи лекия флирт, до питания, свързани със самия сексуален акт и усещанията от него.
След като събрали въпросниците учените установили, че голяма част от пълните дами правят секс по-рядко от приетите стереотипи, като в същото време не получават оргазъм или това се случва много по-рядко.
Учените констатирали, че в много по-голяма степен излишните килограми се отразяват на сексуалния живот на жените, защото при тях както физическите, така и емоционалните измерения на проблема са от съществено значение.
Освен това, според учените, хората с наднормено тегло много по-рядко обсъждат с партньора си свързаните със секса проблеми, което е още една предпоставка за незадоволителен сексуален живот.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *