БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Д-р Бисер Господинов: Водата е най-силното лекарство!

Д-р Бисер Господинов се занимава с нетрадицион­на медицина повече от 20 години. Той яростно за­щитава теза­та, че не може да се отрича “ източната ме­дицина, надхвър­лила 5000 години, и да се залага на традиционната, която е на около 400 години.

–          Д-р Господинов, какво имате предвид, когато казвате, че не може да се загърбят знанията, натрупани от източната медицина?

–          Това, че в момента традиционната медицина лекува на парче. Не мога да отрека, че в Бълга­рия има кадърни медици, които правят чудеса, но остават все по-малко. Много от тях печелят за сметка на болните хора. Не ми харесва това, че непрекъснато се тръби колко страшни болести са кръвното и холесте- ролът. Изписват се шепи лекарства, които някои хора пият години наред и увреждат черния си дроб. Според мен в момента е започнало масовото обез­водняване на хората…

–          Какво значи това?

–          Хората нямат инфор­мация за това колко важно е да пият колкото може повече вода. Че водата е най-силното лекарство. Но фармацевтите нямат полза да го кажат и да да­дат информация за това. Те искат да се харчат лекарствата им. Както и лекарите, които са свър­зани с тях. Източната медицина е много точна в този смисъл. Тя казва: „Западната медицина за­почва да лекува човека 3 дни преди да умре, а из­точната – 3 години преди да се разболее…“ Смятам, че съм напълно ясен…

–          Кажете нещо по-конкретно за водата?

–          Ако всеки човек пие от два до три литра вода на ден, ще има по-малко здравословни проблеми. И пак ще си послужа с един твърде красноречив израз на източната меди­цина: „Водата да се яде, а храната да се пие…“ Неслучайно скандинавците са измислили сауната, а руснаците – руската баня. Липсата на достатъчно вода в организма докарва много болести. А когато човек пие повече вода, той се поти. Чрез потта се изчистват всички отро­ви от организма. Преди време при мен дойде мъж, който беше решил, че вече умира. А и така изглежда­ше. Казах му да спре шепа­та с лекарства и в продъл­жение на един месец да пие колкото може повече вода. Той ме погледна странно и сигурно си помисли, че не съм добре. Но все пак ме послушал и заложил на водата. След месец всич­ките му изследвания бяха в нормата, а и той вече е напълно здрав човек…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Д-р Бисер Господинов: Водата е най-силното лекарство!

  1. Daniela каза:

    Zdraveite!Imam problem ot 2meseca dalga istoqriq e,no kato cqlo nqkoi mi kazaha kolit,nz to4no kakav,nqkoi enterokolit i gastid,vseki den se 4ustvam razli4no,no ne dobre pri vsi4ki slu4ai,oblojen ezik,suhota v ustata,gor4ivina,ot nqkolko dni nqmam gazove i mi kazaha,4e ne e dobre tova,hodq na toaletna s diaqriq sas sluz ili zapek posle po 4,4 dni ne hodq,piq edni bilki,no ne use6tam podobrenie,a naprotiv,nqmam apetit nikakav,nz kakvo da qm,vseki mi kazva razli4no,samo vareni i pe4eni no nikoi ne kazva kakvo to4no i po kolko,ne 4e mi se qde,no znam,4e trqbva,praviha mi gastroskopiq i irigografiq no ni6to uj stra6no,a az ve4e 3 meseca ne se opravqmi ne se 4ustvam dobre izob6to,strah me e,4e 6e stane nai-lo6oto!:(pomognete mi ako mojete ili pone daite savet ako znaete kade da hodq i kakvo da predpriema,ne se jivee taka s takiva ma4eniq,ne sam normalen 4ovek ot 3 meseca,ni6to nemoga da pravq!nqmam jla4ka,izpih mn,lekarstva i ot tam trgana vsi4ko parvo ot pielonefrit mislq,lejah v bolnicata,i tama ne qdah i ot tam po4naha tezi priznaci i postoqnni bolki b korema celiq i kurkane v 4ervata i vsi4ko koeto vi kazah do tuk!ne smeq ve4e da piq lekarstva a s bilkite kade piq ot 2 sedmici ni6to,naprotiv mislq 4e stava po zle v korema li s 4ervata i t.n,,POmognete mi!ISkam da jiveq i da se opravq kolkoto moje po skoro!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *