Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте защо здравите мъже правят по-често секс!

Здравите мъже привличат вниманието и интереса на жените в много по-голяма степен!

Здравите мъже са тези, които в много по-голяма степен са обект на интерес от страна на представителките на срещуположния пол. Това гласят резултатите от редица изследвания, проведени от група шотландски учени.
Според специалистите, а и според заключенията, до които достигнали, мъжете със силна имунна система са обект на желанията на много повече жени. Много по-често те намират партньорка и много по-често правят секс.
Изследователите заключават, че действащата и във форма имунна система е много по-привлекателна за дамите от релефа, от щръкналите мускули или мъжкарския поглед. Основната причина за това според изследователите се крие в обстоятелството, че нивото на тестостерона при здравите мъже е много по-високо, отколкото при тези, които страдат по една или друга форма. В същото време, кортизолът, стресовият хормон, е с много по-ниска концентрация в телата им. Макар и несъзнателно, това съотношение прави жените много по-привлечени от здравите и във форма господа.
Тези нови знания били потвърдени и от серия от кръвни тестове. При тях измерени били нивата на кортизол и тестостерон при 74 здрави млади мъже. Снимките на същите тези мъже били показани на жени, които трябвало да определят кой е най-привлекателният мъж, според тях.
Доказано било, че комбинацията висок тестостерон – нисък кортизол привлича.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *