Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мастурбацията е полезна за здравето! Вижте истината!

Мастурбацията е тема на разговор, която провокира червенина по бузките!

Много хора се притесняват да говорят за мастурбацията. Въпреки това, също толкова хора, че ако не и повече, я практикуват – резултатите в областта  показват, че 94% от мъжете и 89% от жените се самозадоволяват. Те обаче се срамуват да говорят за това.
Учени, цитирани от в. „Сън”, обаче, са на мнение, че няма нищо срамно в тази дейност – и още повече като се има предвид, че тя е и полезна за здравето! Ето кои са някои от мотивите, които изследователите посочват, за да подкрепят тезата си, че мастурбацията е здравословна, не само приятна:
– доказано е, че самозадоволяването подпомага справянето с редица здравословни проблеми, сред които безсъние, чувство за тревожност и стрес, депресия. Чрез нея се повишават и защитните сили на организма;
– повишава настроението – когато човек се самозадоволява, като в повечето случаи това е свързано и със сексуални фантазии, той се успокоява, отпуска и настроението му драстично се повишава;
мастурбацията е естествена – в мастурбацията няма нищо неестествено или нехарактерно. Още повече – мнозина сочат, че самозадоволяването е единствената форма на безопасен секс;
– мастурбацията подобрява сексуалния живот между партньорите – когато човек е наясно със сексуалните си предпочитания, много по-лесно може да накара партньора си да осъществи част от тях. А и всички знаем какъв ефект има въпросното действие не само върху този, който го практикува.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *