Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Който има рядка коса може да се справи с това с помощта на природата

Народните рецепти може да ви помогнат да решите проблема си, ако имате рядка коса без да се налага да използвате химични продукти.

рядка коса
Лечение на рядка коса

Който има рядка коса може да се прибори с този козметичен недостатък с помощта на билкова смес от три части семена от анасон, три части босилек, 4 части градински чай, 2 части липов цвят, една част кори от липа, 2 части листа от бял пелин, 2 части арника, 3 части листа от градинска ягода. Накиснете 2 чаени лъжички от сместа в четвърт литър студена вода. Кипнете и оставете да кисне 10 минути и прецедете. Пие се всяка сутрин преди закуска по една винена чаша, евентуално и вечер преди лягане. За да има резултати от лечението трябва да пиете чай в продължение на 3 седмици. Най голям е ефектът ако лечението се проведе в ранна пролет.

Едновременно с вътрешното приемане на чая може да го прилагате и външно. Използваните билки които остават след прецеждането на чая залейте с един литър вряща вода, изчакайте 10 минути и прецедете. Получената течност втрийте енергично в корените на косата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *