Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Медът – божествен дар, пречистващ тялото!

Медът е в състояние да прочисти тялото от токсините и вредните вещества!

Медът е божествен дар, свикнали сме да чуваме! И няма как да е иначе, като този естествен продукт се препоръчва и използва при лечението на разнообразни болести и неразположения.
Знаете ли обаче, че медът помага и при махмурлук? Според заключенията на Британското Кралско дружество по химия, фруктозата, която се съдържа в меда, играе незаменима роля по отношение на разграждането на алкохола в човешкото тяло. В най-голяма степен ефикасността на пчелния продукт по отношение на махмурлука се крие в това, че медът разгражда алкохола до безвредни продукти, а оттам се стига и до липсата на традиционните неразположения, с които сме свикнали да го свързваме.
По принцип, след консумация алкохолът се разгражда първо на ацеталдехид – той е силно токсичен и на него в най-голяма степен се дължат главоболието, гаденето, повръщането и всички онези неприятни усещания, с които е свързано прекаляването с алкохол.
Когато обаче на помощ дойде медът, фруктозата в него преобразува алкохолът направо в оцетна киселина. Оцетната киселина пък в резултат на нормалните метаболитни процеси се изгаря до въглероден двуокис, който двуокис се издишва.
Извеждайки тези знания, учените препоръчват медът да се консумира още по време на празничната трапеза и забавлението, свързано с консумацията на алкохол. Препечените филийки с мед са идеално решение.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *