Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Черен дроб и панкреаса се увреждат от пиенето на алкохол

Черният дроб играе много важна роля в организма на всеки човек. Има хора, които все още не разбират какво е значението му по отношение  на алкохола. В днешно време много хора страдат от чернодробни заболявания причинени от пиенето на прекомерни количества алкохол.

Основната роля на черния дроб е да филтрира кръвта в тялото ни, като по този начин елиминира токсините. Той също така произвежда ензими, които разграждат мазнините и произвежда протеини, които регулират съсирването на кръвта и съхраняват рдица важни за организма витамини и минерали. Като цяло черния дроб помага на организма да усвои хранителните вещества от храната, да контролира инфекциите и да отърве тялото ни от токсичните вещества.

Здравословните проблеми в черния дроб може да бъдат наследени или придобити вследствие на начина ни на живот. Една от причините за чернодробни заболявания ова е упоребата на алкохол. При продължително пиене черният дроб се увеличава, а това пречи на полезната кръв да достигне да чернодробните клетки. В някои случаи, промяната на начина на живот може да помогне при лечението на чернодробно заболяване. Въздържането от пиенето на алкохол, както и правилното хранене и отказването о цигарите може да предотврати понататъшно развитие на болестта. В по сериозни случаи обаче чернодробната трансплантация е неизбежна.

Прекаленната консумация на алкохол може да причини увреждане на панкреаса. Ако консумирате прекаленно дълго време алкохол това може да предизвика възпалителен процес, което възпаление се нарича панкреатит и това пречи на панкреаса да работи правилно. Когато злоупотребата с алкохол продължава тогава възпалението може да стане постоянно. Панкреатита е рисков фактор за възникването на рак на панкреаса. Острия пристъп на панкреатита има следните симптоми: гадене и повръщане, треска, ускорена сърдечна дейност, диария, коремна болка, изпотяване. Хроничния панкреатит причинява тези симптоми и може бавно да унищожи панкреаса, което да доведе до диабет и дори смърт.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

 

Как алкохола засяга черния дроб

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *