Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте основите на балансираната диета срещу целулит

Целулитът се появява под въздействието на различни фактори!

За появата на целулит от значение са разнообразни фактори – като започнем от липсата на движение, през стреса, та до нездравословните храни. Генетичната предразположеност също оказва влияние. В крайна сметка се получава, че дори да полагаме усилия в едно отношение, често допускаме грешки в друго и ефектът е един и същ – портокалова кожа.
Затова сега ще ви обърнем внимание на това как е добре да се храним, за да не се превърне небалансираната диета в основна предпоставка за появата на целулит.
Да, наистина, по всяка вероятност ще трябва да се лишите от някои от любимите си храни и да комбинирате този отказ с повече движение и спорт, но в крайна сметка резултатите си струват.
Като за начало, трябва да изключите от менюто си чипса, мазните пържени храни, сандвичите. Това се отнася както за жените, които имат проблеми с килограмите, така и за слабите, защото целулитът не подбира.
И все пак не бива да залагаме на прекалено строга и ограничаваща диета, защото тя няма да ни помогне да се справим с портокаловата кожа.
За препоръчване е меню, съставено от фасул, пресни плодове и зеленчуци, още макарони и кафяв ориз. Добре е да включите и нискомаслени млечни продукти към храната си, както и постно месо и риба.
За да си набавя тялото ви мазнини и за да има енергия, трябва да хапвате редовно тиквени семки и ядки.
Добре е като цяло да заложите на естествената храна, която е с максимално просто приготвяне. И в същото време – да забравите за продуктите от бяло брашно, за рафинираната захар, за мазното месо, защото в обратен случай никога няма да се справите с целулита.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *