ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Знаете ли, че…парите бавно, но сигурно убиват човек!

Само в Лондон рецесията е предизвикала 2000 смъртни случая вследствие сърдечен пристъп. Такива данни привеждат от Окс­фордския университет. Незави­симо че от 2002 г. насам броят на смъртоносни сърдечни пристъпи е намалял, през периода 2008-2009 г. техният брой рязко нараства. Отначало смъртността се е понижила благодарение усъвър­шенстването на превантивните програми – хората започнаха да пушат по-малко, да ядат по-малко. А и самото лечение се усъвър­шенства – появиха се нови проце­дури, които прочистват кръвта. По думите на ръководителя на изследването Екатерина Смоли- на, статистиката е различна за различните региони.

Затова най-пострадали са в Лондон като финансов център на Великобритания, независимо от общата тенденция на подобря­ване на ситуацията. Точно там финансовата криза значително е засегнала здравето на хората, до­веждайки до 2000 смъртни случая допълнително.

Но има още един парадокс: след 2008-2009 г. броят, смъртни случаи пак е започнал да намалява.

Добре е да знаете…Факти, от които може да зависи животът ви!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *