Начало / Здравословен живот / Любопитно / Ако сте планирали операция, по-добре я отложете за март!


Витамин С + Цинк – мощна противовирусна защита за цели 3 месеца!

Ако сте планирали операция, по-добре я отложете за март!

Специалистите отправят това предупреждение, защото здраво­словното състояние на всеки от нас е свързано със съответния месец на годината. А ние сме убедени, че малко хора знаят за това.

И така: не лягайте под скалпела през януари и февруари, защото през това време смъртността от опера­ции е най-висока заради изтощение­то и ниската съпротивляемост на организма.

През януари се увеличава нивото на „лошия” холестерол; през този период болят венците и по принцип нараства смъртността по всякакви поводи и причини. Ще отбележим, че това е месецът, когато неговото ниво скача, по-ниско е през лятото. А високата смъртност е заради ниска­та съпротивляемост на организма през студените месеци.

През февруари с цели 40% нара­ства опасността от отлепване на ретината – ако, разбира се, може да се вярва на британски учени от Болница­та на принцеса Маргарет. Но именно през февруари и март е максимално количеството сперматозоиди при мъжете.

През май месец нараства опасността от възпалителни чревни заболявания!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*