Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако сте планирали операция, по-добре я отложете за март!

Специалистите отправят това предупреждение, защото здраво­словното състояние на всеки от нас е свързано със съответния месец на годината. А ние сме убедени, че малко хора знаят за това.

И така: не лягайте под скалпела през януари и февруари, защото през това време смъртността от опера­ции е най-висока заради изтощение­то и ниската съпротивляемост на организма.

През януари се увеличава нивото на „лошия“ холестерол; през този период болят венците и по принцип нараства смъртността по всякакви поводи и причини. Ще отбележим, че това е месецът, когато неговото ниво скача, по-ниско е през лятото. А високата смъртност е заради ниска­та съпротивляемост на организма през студените месеци.

През февруари с цели 40% нара­ства опасността от отлепване на ретината – ако, разбира се, може да се вярва на британски учени от Болница­та на принцеса Маргарет. Но именно през февруари и март е максимално количеството сперматозоиди при мъжете.

През май месец нараства опасността от възпалителни чревни заболявания!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *