Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Физическите (Д)ефекти на алкохола

Когато пиете алкохол много от нормалните ви човешки функции са нарушени. Много хора след като започнат да пият алкохол започват да казват и да правят неща, които не биха направили на трезва глава. Някои от ефектите на алкохола изчезват за една нощ, други обаче остават за по-дълго. Ако сте пили повече от колкото ви е необходимо вечерта, то е съвсем сигурно, че на другия ден ще се събудите с махмурлук. Алкохолът дразни стомаха, а това може да доведе до гадене, повръщане и дори до диария. Алкохолът има дехидратиращ ефект, което е една от причините за главоболието на следващата сутрин.

Пиенето на твърде много алкохол може да ви попречи, ако сте решили да свалите излишните килограми. Доказано е, че консумацията на една бира се равнява на изяждането на 13 понички. Така, че ако искате да изглеждате добре е важно да се откажете от приема на алкохол.

Пиенето на твърде много алкохол не е полезно за кожата ви. То причинява тъмни кръгове под очите, води до изсъхване на кожата и появата на бръчки, а оттам и на преждевременно стареене. Ако употребявате прекалено много алкохол това може да доведе до появата на акне, което може бързо да се развие и прогресира и да не може да се излекува.

Пиенето на прекалено много алкохол може да доведе до алкохолно отравяне, което в най-лошия случай може да доведе до увреждане на белите дробове и дори да доведе до сърдечен пристъп.

Експертите смятат, че алкохолът е отговорен за смъртта на много души по света като е предизвикал чернодробни заболявания като цироза на черния дроб например. Чернодробните заболявания засягат главно пиячи на средна възраст, но напоследък статистиката сочи, че все повече млади хора страдат от чернодробни заболявания благодарение на употребата на прекалено много алкохол.

Употребата на големи количества алкохол е една от причините за появата на ракови заболявания включително рак на черния дроб и рак на устата. Алкохолът е на второ място след тютюнопушенето като рисков фактор за появата на рак на хранопровода. Това е така, тъй като алкохолът се разгражда в едно вещество, наречено ацетилалдехид, което може да се свързва с протеините в устата, а това може да е причината за развитие на раковите клетки.

Хроничния панкреатит е друго заболяване, което може да се развие от пиенето на прекалено много алкохол. То настъпва, когато панкреаса се възпалява и клетките се увреждат. Диабетът пък е често срещан страничен ефект на панкреатита. Има доказателства, че честото пиене може да предизвика диабет тип 2.

Алкохолът променя химията на мозъка и увеличава риска от депресии. Прекалената употреба на алкохол често се свързва с редица психични заболявания. Алкохолът може да предизвика халюцинации и заблуди за преследване.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола и цигарите!

 

Прекалената употреба на алкохол води до някои видове рак:

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *