Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимавайте с промоциите на отровен алкохол! Спрете да пиете!

Само за 1 месец от миналата 2011 година в различни европейски страни загинаха от алкохол-менте 34 човека. Той е бил скрит под престижни марки водка, джин и уиски. Производителите не могат да бъдат открити, защото те бързо сменят убежищата си. Но алкохолът преминава границите контрабандно, и понеже се предава на по-ниски цени под маската на „промоция“, бързо стига до купувача.

В момента се завихря лют скандал с няколко много известни марки шотландско и ирландско уиски, и английски джин. Във фалшивите напитки има висок процент метилов алкохол, от който настъпва дегенрация на очния нерв и непоправимо ослепяване.

Така че внимавайте със скъпите марки уиски и джин, които могат да ви предложат като „промоция“! Истинските напитки със стари марки на престижни фирми нямат нужда от „промоция“, купувачът ги познава добре.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Има и друг начин да не попадаме на алкохол-менте – да откажем алкохола!

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *