ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

30 минути физическо усилие на ден!

Лекарите са единодушни, че 30 минути на ден физическа активност е абсолютният минимум, необходим за съхраняване на добрата форма. Добре е да продължим, докато усетим, че започваме да се изпотяваме. Колкото по-просто и съвместимо с начина ни на живот е движението, което сме си избрали, толкова по-лесно ще го упражняваме редовно. Важно е да започнем със заг­ряване, да чувстваме удо­волствието и да останем мотивирани. Ходенето пеша чудесно замества ка­рането на кола, возенето в градския транспорт или в асансьора. Никакво насилие! Тялото има памет и натоварването може да става постепенно, така че приятното усещане винаги да присъства. Водните спортове са за предпочитане. Те едновременно тонизи­рат и отпускат тялото, работата на ръцете и краката е улеснена от водата, а досегът с нея доставя радост.

Избор на лекарства

Лекарят решава какво лечение ви е нужно. Съществуват над 300 лекарства за хипертония. Понякога изнамирането на най-подходящото с ми­нимални странични ефекти може да отнеме време. След първите 6 месеца се прави равносметка, за да се разбере овладяно ли е нивото на кръвното наляга­не и как пациентът понася лечението.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *