Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рисунка с молив може да замести успокоителното след скандал

След пререкания с началника или колегите губя доброто си настроение и нищо не мога да върша както трябва. Опитвала съм да се справя като вземам транквиланти /успокоителни/, но от тях се нарушава вниманието ми и ми се спи, а за това могат да ме изхвърлят от работа. Как да се справя с това?

ГЕРЧЕВА, Русе

Не се хващайте веднага за хапчета. По-добре използвайте други начини, които позволяват да контролирате настроението си. Намерете място, където никой няма да ви пречи. Настанете се удобно до маса. Вземете чист лист хартия и цветни моливи. Нарисувайте някой символ /предмет или образ/, който асоциирате с възникналото след конфликта състояние. Например: „злоба“-мълнии, „обида“-лице, обляно със сълзи, „лъжа“-физиономия с крива усмивка. Можете да нарисувате картина „моето настроение“, състояща се от подобни образи или символи. След това разгледайте всичко, изобразено на вашия лист и бавно, без да бързате, го накъсайте на малки парчета. След това съберете парчетата, изгорете ги, а пепелта изхвърлете в тоалетната. След тях ще си отиде и вашата обида и озлобление.

Д-р София Николова – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Рисунка с молив може да замести успокоителното след скандал

  1. Pingback: Знаете ли кои са основните грешки на неуспешните мениджъри?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *