ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Да спрем да се самоунищожаваме – ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ!

Дългогодишните пушачи се задъх­ват при по-интензивно натоварване. Зъбите на повечето от тях са разва­лени… Това може нищо да не означава за много хора, които доброволно са приели тютюнопушенето като своя лична кауза за доказване на личност­та си. Например, че могат да вземат решение да пушат, защото са силни по характер, здрави, не се страхуват от болести и др. Подобни решения може да успокояват някои хора, че цигарите са безвредни, но в крайна сметка това самозалъгване не води до нищо добро. Да не говорим колко пари се харчат, за да си купува човек отрова, вместо да ги влага в нещо по- съществено, полезно и интересно.

Тенденцията за развитието на болестта на пушачите – ХОББ – е ужа­сяваща! През 2020 г. в световен мащаб се очаква да стане едно от първите заболявания по смъртност! Увели­чението на смъртността се дължи на невъзможността да се справим с тютюнопушенето. България е една от тези страни – все забраняваме пушенето поне на обществени места и все не можем да го наложим.

Застрашени от хроничен бронхит и впоследствие от рак на белите дробове са и пасивните пушачи. Тютюнопушенето в близост до деца води до по-често боледуване oт бронхит, включително и от астма. Има наблюдения, че болни деца, с ге­нетично предразположение, ако имат пушещи родители и живеят сред дима, тенденцията за заболеваемост при тях е значително по-висока. Децата впоследствие имат по-ниски бело­дробни обеми и боледуват по-често от обструктивни болести.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

По последни данни в България над 50 % от хората са зависими от тютюна!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *