8 признака, че до вас е грешният човек

Най-лошото е да се събудиш десет години по-късно и да разбереш, че до теб има напълно непознат човек

човек

Не става въпрос за тежка раздяла, след която сте се събудили в непознат апартамент, а за терзанията на жените, несигурни дали „това е правилия човек“ за тях.

Съмненията са нещо нормално и е по-добре да ги изпитате, преди да имате две деца и общ 2-стаен апартамент. Често хората обричат себе си на нещастни връзки само защото се страхуват от самотата или не искат да решават сами ежедневните проблеми, които идват след развода. Ние сме убедени, че никога не е късно да бъдете щастливи, но ви съветваме да се уверите сега, че този, от който се нуждаеш, е наблизо.

Знаци, които ще ви помогнат да разберете, че сте направили грешен избор, по отношение на „вашия човек“

1. Не можете да бъдете откровени с него

Честността в отношенията изобщо не е свързана с морала, а с вашия собствен комфорт.

Можете да излъжете майка си, че носите с удоволствие грозния пуловер, който ви е подарила; да кажете на приятелите си, че тази чанта струва 200 лева, а не 50; но в отношенията с мъжете искате да кажете всичко както е и знаете, че винаги ще бъдете разбрани.

Няма нищо по-унизително от това да се налага да избягвате и да се криете от най-близкия човек от страх, че ще ви съди или критикува.

2. Гледате на щастливите двойки със завист

Понякога гледате двама души и смисълът на прословутото сравнение с двете половини, които правят едно цяло, ви става ясен.

Виждали сте тези две фигури в ъглите на кафенета, на пейка в парка, на задната седалка в автобуса? Как мърморят нещо в косите си, галят се с пръсти, спорят разпалено, и двамата готови да се слеят един в друг точно в този момент.

Трудно е да не трепнете, гледайки тази тиха отдаденост. Гледката наистина не е приятна.

И най-лошото е, че изведнъж започвате да се чувствате самотни. И, може би, със съжаление ще си кажете: „Иска ми се да можех да го направя…“.

Обръщате се и вашият любим мрачно дъвче сандвич, втренчен в смартфона си. Ако това е щастието, значи сте си го представяли по различен начин.

3 Не можете да бъдете себе си

Когато започваме връзка ние, без да искаме, ставаме прекалено отстъпчиви. Колко пъти сте се убеждавали, че псувните не са вашето нещо, че всъщност не сте искали да отидете в онзи клуб, където са ви поканили приятелите ви, че сте възхитени от филмите за Супермен и очаквате с нетърпение следващата част на Междузвездни войни?

След една година такава връзка, в която трябва да отстъпвате позиция след позиция, разбирате, че безкрайните опити да живеете според неговите идеали не носят желания резултат.

Дори да сложите своето „Аз“ във вътрешния джоб на зимно яке, което не сте носили от миналата година, вие оставате себе си. Но, просто вече сте много нещастен и депресиран човек.

4. Трябва да се ограничавате през цялото време

Не е необходимо напълно да споделяте интересите си – основното е, това да не ограничава вашата индивидуалност.

Най-щастливи са онези отношения, при които и двамата не се стремят непременно да се слеят в един, а дават възможност на любимия човек да бъде себе си.

Той може да не разбира вашите хобита, но трябва да ги приеме и уважава. Ако вашето хоби е например са танците, тогава обяснете, че това занимание ви помага да се поддържате в отлична физическа форма и го правите, защото ви харесва.

5. Той не ви задоволява в леглото

Сексът определено не е основното, особено в началото.

Що се отнася до останалата част от съвместния ви живот, интимността трябва да бъде неизчерпаем източник на радост, лъч светлина в прашния мрак на ежедневието, а не поредната причина за разочарование.

Липсата на привличане към партньора и хроничното сексуално неудовлетворение неизбежно ще ви доведат до изневяра.

Не забравяйте, че колкото и духовно богат да е той, не си струва цял живот да си затваряте очите за малкото му недоразумение.

6. Той ви дразни

Като цяло (тук въздишате тежко и въртите очи), той със сигурност не е лош. Две ръце, два крака, не се заяжда за дреболии, какво повече да искате?

Сега, само ако нямаше този навик да сърба отвратително супата по време на обяд. И не пищеше, докато се смее, като ранена чайка. И не чете менюто в ресторант, сякаш не просто ще хапне нещо веднъж, а ще избира партньор в живота.

Цялата работа е, че той ви вбесява, без да прави нищо по въпроса. Самият факт, че съществува, ви дразни.

Но тъй като формално няма причина за недоволство, вие продължавате да се убеждавате, че така трябва да бъде.

Съвместният живот винаги е работа, но не е необходимо да го превръщате в каторга.

Важно е да решите кои недостатъци сте готови да приемете и с кои никога няма да се примирите. Ако последните са повече, това не е „вашия човек“.

7. Нямате общи интереси

Не е необходимо да споделяте всичките си интереси, но ще е добре да имате поне един общ.

Трябва да разполагате с нещо, освен секса, което да правите с удоволствие заедно.

Липсата на общи ценности и интереси води до емоционално отчуждение.

Ако не можете да намерите общ език, може би е по-лесно да намерите нов мъж?

8. Вашите приятели го мразят, или най-малкото – трудно го понасят

Това далеч не е основният критерий, но ако всички около вас твърдят, че този човек е лузър и не е достоен за вас, може би трябва да се замислите .

Влюбването често замъглява ума ни, но, за щастие, не е заразно и другите хора продължават да гледат трезво на човека до нас. Освен това това са хора, на които може да се има доверие.

Приятелите не са само за да имате с кого да пиете през уикенда. Те понякога могат да кажат и направят полезни за вас неща.

Разбира се, този знак може да бъде само допълнение към останалите, а не основен аргумент.

Източник: wоman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *