Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неурексан – хомеопатично лекарство. Помага при безсъние, напрегнатост, нервно безпокойство

Хомеопатичното лекарство Неурексан помага при нервно безпокойство, проблеми със съня, при напрегнатост. Предимството на този продукт е, че не си взаимодейства с други лекарства, няма несъвместимост с напитки и храни. Неурексан съдържа лактоза – информацията е за пациенти, които имат непоносимост към някои захари. Ако при приема на лекарството Неурексан симптомите ви се влошат, трябва да се консултирате с лекар.

Неурексан не пречи на способността за работа с машини и на шофирането. Бременните и кърмещите жени задължително трябва да се консултират с наблюдаващия ги лекар преди приема на това лекарство.

Предупреждение: Таблетките Неурексан може да причинят и нежелани странични реакции. Запознайте от листовката с тях. Консултирайте се с лекар, ако получите някаква непоносимост.

Какви вещества съдържа хомеопатичното лекарство Неурексан?

Активните вещества в 1 таблетка са Пасифлора инкамата, Авена статива, Зинкум изовалеианикум, кафе арабика. Освен това като помощни вещества то съдържа още магнезиев стеарат и лактоза.

Дозировка за лица над 12 години: По 1 таблетка 3 пъти на ден е обичайната дозировка. При много остри състояния може да се приема по 1 таблетка през половин до един час, но никога повече от 12 таблетки на ден. Таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне. Ако случайно я погълнете – няма да имате вредни последици.

При децата от 2 до 6 години дозировката е по 1 таблетка до 2 пъти на ден.

Съхранение: Далече от достъпа на деца. Неурексан няма други специални изисквания за начина на съхранение.

Срок на годност: 5 години, вижте го маркиран върху опаковката. Следете кога изтича срокът на годност.

Носител на разрешението за употреба и производител: Biologische Heilmittel Heel GmbH – Германия.

Средна цена в аптеките 13-14 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *