Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

“АБГ кардио“- иновативна природна комбинация за контрол на холестерола и баланс на кръвното налягане

Сърдечно-съдовите заболявания (ССЗ)

ССЗ са водещата причина за смъртност в световен мащаб (17,9 милиона смъртни случая всяка година). Елиминирането на рисковия начин на живот би направило възможно предотвратяването на голяма част от тях. Повишеното кръвно налягане и високите нива на холестерола са водещи, но и предотвратими рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания и смъртност.

Диетични режими и природни продукти

В много случаи за контрол на сърдечно-съдовите рискови  фактори специалистите препоръчват диетични режими. Средиземноморската диета например е първа линия за нормализиране на кръвно налягане и дисбаланс в нивата на холестерола.

Изборът на здравословен начин на живот обаче, не винаги е достатъчен. При хора с леки нарушения в липидния профил, където стойностите на холестерола са гранични, някои натурални продукти като АБГ-кардио се явяват естествена алтернатива на стратегиите за здравословен начин на живот.

Хранителните добавки с природни съставки се разглеждат като по-съвместимис ценностите на пациентите, техния мироглед или вярвания по отношение на здравето и болестта.Използването на немедикаментозни прийоми за овладяване на някои рискови фактори се свързва с намаляване нуждата от лекарства и осигуряване до известна степен на тяхната ефективност, при намалени странични ефекти.

Представяне на продукта „АБГ кардио“

„АБГ кардио“ е  иновативна комбинация от добре проучени и доказани съставки за сърдечно-съдово здраве. Продукт с доказана ефективност и отличен профил на безопасност.

Действие на съставките:

В състава му влизат екстракт от ферментирал черен чесън ABG+ (Aged Black Garlic), червен дрожден ориз, коензим Q10, поликосанол, вит. В12 и фолиева киселина.

Нов иновативен продукт е екстрактът от черен чесън – ABG10+, с научно доказан кардиопротективен ефект. ABG10+е стандартизиран патентован екстракт от първокласен отлежал черен чесън, култивиран в Испания.

Екстрактът от черен чесън ABG10+ притежава редица кардиопротективни и укрепващи имунитета свойства:

– Подобрява периферното кръвообращение;
– Балансира кръвното налягане;
– Поддържа правилното функциониране на сърцето;
– Поддържа нормален холестерол;
– Поддържа правилното ниво на хомоцистеин;
– Укрепвa антиоксидантния капацитет на тялото;
– Aроматен и сладък вкус. Без рефлукс.

Червеният дрожден оризпридоби популярност поради свойствата си като естествен статин. Този ферментирал оризов продукт се използва като добавка за подобряване на кръвообращението чрез намаляване на нивата на холестерола и триглицеридите. Добавката съдържа различни количества естествени монаколини, които спомагат за  поддържането на нормални нива на холестерол.

Koензим Q10 е основно съединение в човешкото тяло. Има все повече доказателства, че продължителната употреба на CoQ10 има  полезен ефект при различни сърдечносъдови заболявания.

Поликозанолът е смес от алкохоли, изолирани и пречистени от захарна тръстика. Смята се, че поликозанолът намалява общия холестерол, липопротеините с ниска плътност (LDL) и повишава липопротеините с висока плътност (HDL).

Витамин В12 и фолиевата киселина са много важни в подкрепата на нервната система и сърдечносъдовото здраве. Витамин B12 нормализира метаболизма на хомоцистеина и работи в тясно сътрудничество с фолиевата киселина при производството на червени кръвни клетки.

Кога да очакваме резултат? 

Продуктът е подходящ за дългосрочен прием. Например при мъж на 52 години с лека хиперхолестеролемия, със завишени стойности на общия холестерол и на LDL холестерола, след 90-дневен прием- по 1 капсула на ден и без диета, се получиха следните резултати:

Резултати Начални На ден 90 Норма
Общ холестерол 5,81 4,76 5,20
LDL холестерол 4,05 3,15 3,30
HDL холестерол 0,90 1,06 1,20

 

Контролните изследвания показват, че „АБГ кардио“ намалява холестерола, по-специално общия холестерол и LDL холестерола и го привежда в нормални стойности за около 3 месеца.

Приложение на „АБГ кардио”

В обобщение „АБГ кардио”:

  • Балансира кръвното налягане;
  • Нормализира липидния профил: намалява общия холестерол и LDL, и увеличава HDL;
  • Осигурява превъзходен антиоксидантен капацитет и подсилва имунитета.

АBG cardio е подходящ при стратегиите за профилактика на ССЗ, основани на диета и поддържане на здравословен начин на живот, или при следните пациенти:

● с умерена хиперхолестеролемия, когато липидните стойности не налагат прием на статини;

● с гранични стойности на кръвното налягане, когато не се налага антихипертензивна лекарствена терапия;

● с контролирана хипертония и гранични липидни стойности;

● които не могат да спазват здравословна диета по различни причини;

  • които не желаят да приемат статини.

Начин на приложение:

„АБГ кардио“ се приема по 1 капсула на ден, след хранене.
Подходящ е за дългосрочен прием.

Не е уместен прием от бременни или кърмещи жени, деца на възраст под 18 години. Не консумирайте, ако приемате лекарства за понижаване на холестерола или, ако вече консумирате други продукти, съдържащи ориз, обработен с червени дрожди.

„АБГ кардио“ може да намерите в аптеките.

Д-р Георги Иванов
Унифарма ООД

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *