Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Влияние на планетите върху здравето през януари 2024-а година

След новогодишните празници Венера и Сатурн предупреждават: спазвайте умереност, има вероятност от натравяне

януари

2 януари – квадрат на Луната и Меркурий. Опозиция на Луната и Нептун

Апатията и мързелът през първата половина на деня намаляват жизнеността. Иска ви се повече да лежите, да ядете и да пиете – предимно сладки храни и напитки. Важно е да не си угаждате, а и празниците минаха. В противен случай ще възникнат проблеми с храносмилането. Липсата на движение може да причини запек и чревни колики.

4 януари– ингресия на Марс в Козирог

Има повече енергия, повишава се издръжливостта и нараства устойчивостта на организма към инфекциозни и вирусни заболявания. В същото време се изострят проблемите на костната система и болката в гръбначния стълб се засилва. Ставните упражнения и упражненията за разтягане са много полезни. Вдигането на тежести е противопоказано. Появяват се кожни обриви и възпаления. Вероятно е да се усетят и симптомите на хемороиди.

9 януари – квадрат на Меркурий и Нептун, съвпад на Луната и Меркурий

През деня ще се чувствате леко замаяни и трудно ще се концентрирате. Появява се болка в шийните прешлени и ръцете. Може да има усещане за стягане в гърдите. Влошават се алергиите и дерматитите, засилват се възпалителните кожни заболявания. Днес е по-лесно от други дни да хванете вирус или настинка.

11 януари – новолуние

Травматичен ден. Има голяма вероятност да получите фрактура, изкълчване или навяхване. Препоръчително е да избягвате дори минимално натоварване на ставите. Заболяванията на черния дроб и жлъчния мехур се влошават – днес е изключително нежелателно да се премахват камъни. Но лечението на стомашно-чревни заболявания ще протече добре. Можете да си позволите допълнително парче торта или малка пържолка, храната се обработва добре.

15 януари – квадрат на Луната и Венера

Неприятните усещания и неясните симптоми трябва да ви предупредят, че днес се появяват скрити заболявания. Заболяванията на ендокринната система се влошават, появяват се отоци. Болката се увеличава при тези, които страдат от разширени вени. Не е желателно да ходите много пеша или да носите обувки на висок ток. Необходимо е да следите настроението си, не трябва да си позволявате да изпадате в депресия или униние.

18 януари – първа четвърт на Луната, квадрат на Луната и Плутон

Апетитът се увеличава значително, докато метаболизмът се влошава. Вашето кръвно налягане е нестабилно през деня, трябва да го следите по-внимателно, отколкото в други дни. Влошават се ларингити, тонзилити и заболявания на устната лигавица. Либидото се повишава, заедно с това се увеличава и рискът от заразяване с инфекциозни заболявания.

19 януари – квадрат на Венера и Нептун. Съвпад на Луната и Уран . Денят може да е изпълнен с отравяния и чревни инфекции. Ако ви е трудно да спазвате диета, поне се откажете от най-вредните храни. Метаболизмът на въглехидратите и мазнините в организма е нарушен, възникват смущения в хормоналната система. В края на деня може да се появят главоболие и зъбобол или да се влошат значително, ако по време на празниците са се появили в лека форма.

22 януари – квадрат на Луната и Нептун. Опозиция на Луната и Венера

Появяват се проблеми със зрението: очите се уморяват по-бързо и пред тях се появява мъгла. Не бива да се напрягате или да седите на едно място дълго време. Влошават се заболявания на пикочно-половата система, особено цистит и уретрит. При жените менструалният цикъл може да се провали и да се появи болка в долната част на корема.

25 януари – пълнолуние. Квадрат на Луната и Юпитер

Най-опасният период за хора, страдащи от съдови проблеми. Могат да се появят спазми, а аритмията и тахикардията да се засилят. Вероятни са промени в настроението, пасивността се заменя с активност, радостта се заменя с безпокойство, което се отразява негативно на кръвното налягане. Рискът от инсулти се увеличава. Днес е особено важно да приемате навреме лекарствата, предписани от вашия лекар.

27 януари – квадрат на Луната и Уран

Съвпад на Меркурий и Марс. Обърнете специално внимание на храненето – храносмилателната система и черният дроб може да не се справят добре сега. Необходимо е да се пие повече чиста вода, за да се избегне запек. Функционирането на отделителната система на тялото се влошава. Вероятни са и проблеми с панкреаса. Днес е по-лесно да се борите с лошите навици, ограниченията са по-малко болезнени, отколкото по друго време.

30 януари – опозиция на Луната и Нептун

Има повишена склонност към подуване и алергични реакции. Пикочно-половата система е атакувана. Бъбреците работят по-лошо, могат да възникнат проблеми с пикочния мехур (включително инконтиненция на урина). Симптомите на заболяването са неясни, което затруднява диагностицирането. Следобед може да се появи анемия, а през нощта – безсъние. Топла вана и чай от лайка ще ви помогнат да се успокоите и да облекчите неприятните симптоми.

Източник: astroko.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *