Румяна: Синът ми отказа пиенето благодарение на АЛКОГАРД

Румяна от Видин разказва как хранителната добавка АЛКОГАРД е помогнала на сина й да откаже вредния навик

алкогард е помогнал на сина на Румяна да пребори алкохолната зависимост
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравейте, читатели на сайта lekuva.net. Искам да споделя с вас историята на моят син, който беше на път да стане алкохолик, но успя да се измъкне навреме.

Проблемът му не беше от скоро. Във Видин няма много поле за развитие на млад човек. Още от малки се събираха с приятелите от квартала и пиеха. За съжаление, това изобщо не е нещо необичайно по нашия край.

След завършването на училище, синът ми не искаше да се записва в унивесрситет след училище. Каза, че иска да работи и започна на една бензиностанция. Не знам какво правеше, но след работа, дори когато беше нощна смяна, оставаше навън и се прибираше пиян.

Все ми казваше, че се е видял с приятели и са пили по 1-2 питиета. Очевидно не бяха по 1-2, защото си идваше пиян до козирката. Още тогава започнах да се притеснявам, но стана още по-зле. Освен че пиеше след работа всеки ден, в дните, в които почиваше, изобщо не можех да го видя. Все беше на гости някъде, все се наливаше като невидял.

Не мога да изразя с думи колко се притеснявах за него. Знам, че склонността към зависимост се предава и от роднини, а ние имаме хора в рода си, които доста залитаха по чашката.

Чудех се какво да направя. Реших да поговоря с него и тогава той ми сподели, че не се чувства реализиран и това го депресира и го кара да пие. Освен това средата му много влияеше. Всички бяха момчета като него, които от нямане на друго да правят, пиеха.

Реших, че като родител е време да му помогна. Казах му, че ще намеря начин да му помогна да се оправи. Записах го на курсове по информационни технологии, защото той много се интересуваше от това и започнах да търся начин да го накарам да спре да пие. Не може само да го съдя, че пие и нищо полезно не прави.

От комшийка чух за АЛКОГАРД, защото мъжа й също имаше проблеми с алкохола.  Даде ми телефона, звъннах и поръчах 2 опаковки.

Дадох на сина ми да взима добавката и той каза, че започва да му става лошо, когато пийне, след като е взел от добавката. За 2 месеца той намали алкохола драстично и освен желанието му да се промени и добавката определено помогна.

Силно препоръчвам да пробвате добавката! Бъдете здрави и се грижете един за друг!

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *