Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво да опаковате за градска почивка?

Най-красивото време на годината е тук, а това означава, че желанието за пътешествия става по-силно и пътуваме по-често. Независимо дали отивате на по-дълга почивка или просто на градска разходка, важното е да имате всичко необходимо за всеки ден.

Попитахме колегите ни и ви предлагаме списък с техните предложенията, като сме подбрали най-популярните идеи. Както можете добре да си представите, този списък е относителен и оставяме на вас да изберете това, което е подходящо за вас. Използвайте това, което сме написали и където е необходимо, добавете това, което отговаря на вашите нужди..

Това, което научихме през годините, е, че тези списъците преди заминаване са много полезни за възможно най-ефективното организиране на багажа ви. Особено когато заминавате само с една раница и трябва да опаковате всичко – от шампоан и балсам до чехли и бански.

Какво да вземете със себе си на всяка почивка

Нека да си представим, че пътувате само с раница, т.е. с ръчен багаж, както е известно на повечето авиокомпании. След като преминете към по-голяма чанта, можете да сложите все повече и повече неща, но ние ще се спрем на най-необходимото.

  1. Документи и копия от тях: известно е, че без документи не може да се пътува никъде, така че е абсолютно необходимо да се провери дали те са валидни и дали отговарят на всички изисквания на страната, в която отивате. Направете копие на всички необходими документи, тъй като могат да се случат инциденти и да останете без оригиналите.
  2. Пари в брой и карти, защото на някои места парите в брой все още са цар и ако нямате пари в портфейла си, ще трябва да се лишите от сувенирите, които искате да си купите и от сладоледа, който ви се хапва. Проверете дали картите ви са в рамките на срока на валидност и ако използвате телефона си за разплащания, дали е правилно настроен.
  3. Продукти за лична хигиена – тук говорим за тези, без които не можем ( и не само четката за зъби): шампоан, балсам за коса, кремове с SPF, дезодорант, парфюм. Всеки от нас има своите индивидуални нужди, що се отнася до подходящите за него продукти, и особено ако имаме някои специални състояния, в момента, в който прекъснем дадена процедура, резултатите може да не са такива, каквито сме очаквали.
  4. Аптечка: знаем, че ви се струва че ще заеме много място, но няма нужда аптечката за из път да съдържа всички елементи от аптечката, с които сте свикнали у дома. Помислете за медицинските проблеми, които имате най-често, и вземете лекарства за тях. Също така не забравяйте пинсетите и препаратите против кърлежи, защото никога не знаете откъде могат да изскочат.
  5. Адаптерът за щепсел е незаменим, особено ако отивате в страна, където щепселите не са като нашите. А ако обикновено зареждате телефона си от лаптопа вкъщи или в офиса, тогава ще трябва да се уверите, че сте взели зарядното устройство със себе си.
  6. Правилните обувки са може би най-важното нещо, което трябва да имате със себе си по време на всяка почивка. Никога не тръгвайте на пътешествие с нови обувки, тъй като те могат да създадат проблеми, за които няма да ви помогне никоя лепенка. Изберете чифт, с който сте заминавали преди и знаете как се държат при дълги разходки и преходи.
  7. Правилните дрехи са от същата категория като правилните обувки. Разгледайте различни уебсайтове за прогнози за времето и опаковайте само най-необходимото. Все пак можете да създадете тоалети у дома от дрехите, които ще вземете, за да видите кои с кои си подхождат, така че да сте подготвени за опаковането. Това важи и ако имате голям, чекиран багаж. Безсмислено е да го пълните с дрехи, които няма да носите. По-добре оставете място за лакомства, които да донесете от страната, в която отивате!

Изберете съветите, които смятате, че ще са ви полезни, и ги запишете преди да тръгнете. И след това ги изпълнете. Ще видите колко по-лесна ще бъде задачата с багажа и ще излезете от вкъщи по-спокойни..

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *