Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болни посещават езерцето в Леденика с надежда за изцеление

Езерцето в една от най-популярните пещери в България е надежда за хиляди болни и отчаяни хора, които търсят утеха в „сълзите на Леденика“

В езерцето Леденика бистрата вода е събрана от капките, които се стичат от сталактитите, сталагмитите и сталагтоните.

В края на пещерните тунели има каменна чешма, която се пълни с онова, което изтича от образуванията в Леденика. Според поверието водата в езерцето на желанията е от „сълзите, изплакани от планината“. Заради това хората са убедени, че който се докосне до нея ще му се сбъдне желанието. А ако човекът е болен и обтрие очите и челото си с нея, може и да се излекува.

Ако имате съкровено желание или мечта, която много държите да се сбъдне, посетете пещерата Леденика и потопете ръка в студените води на езерцето.

Божествено изцеление носи водата от езерцето в Леденика

Може би се борите със здравословен проблем, пред който медицината е безсилна? „Сълзите на планината“ може и да облекчат състоянието ви.

Отидох в Леденика заради болестта на моето дете, което има ужасен атопичен дерматит. Не знам какво точно се случи като докоснах водата, но е факт, че оттогава момчето ми е в ремисия. Може би човек просто се успокоява и вижда решението. В нашия случай се оказа нов кожен лекар, който предписа едно съвсем обикновено лекарство, което отхвърлихме преди време, защото е… обикновено. Явно понякога сложните проблеми имат просто решение...“, пише в коментар Цвета Алексиева от Пазарджик. В социалните мрежи има доста подобни твърдения, според които хората, посетили Леденика, излизат от пещерата по-спокойни и изпълнени с още по-силна вяра, че положението им ще се подобри.

Kапка по капка бистрата вода, която пълни корито на каменната чешма, дава на хората, докоснали се до нея именно надежда

Вярва се че лековитите „планински сълзи“ ще помогнат на всеки, който ги е вкусил и си е намокрил очите с тях. Така хората ще „прогледнат“ и ще „видят“ решението на проблема, който ги тревожи.

Затова не е случайно, че езерцето в Леденика е едно от най-лековитите места в България. Пещерата все още е и най-голямата атракция във Врачанския балкан. Около 100 000 човека от страната и чужбина я посещават годишно и бързат да стигнат по каменните стъпала до една от вътрешните тераси, наречена „Хладилника“. Именно там се намира езерцето на желанията. След нея е и последната, най-висока част от пещерата Леденика, наречена „Седмото небе“. До нея се стига с помощта на стръмна желязна стълба, по която могат да се изкачат само най-запалените планинари.

Местонахождение

Едва ли има някой, който да не знае къде се намира пещерата Леденика, или пък да не я посетил.

Леденика се е разположила в Северозападния – Стрешерски дял на Врачанската планина, на 16 км от град Враца. На 830 м надморска височина е входа на пещерата, удобно скрит в най-ниската част на Леднишкия овал.

Вътрешността на Леденика е хладна, тъй като температурата е около 8 градуса. В първата (входна) зала варира между 7 и 15 градуса, а влажността е около 92 процента. Пътят до пещерата преминава през красива гора и местност, която е любимо място за отдих на жителите и гостите на Враца.

Източници: chudesa.net, youtravel.bg, daskalo.com

ТИ ЛАЙФ (капсули)
2 на цената на 1: ТИ ЛАЙФ (капсули) – при намалена функция на щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *