Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тендовагинитът на пръстите може да се лекува без операция

Острите или хронични тендовагинити на дланите или пръстите на ръцете се предизвикват най-често от дълготрайни професионални въздействия, спортни травми, по-рядко от проникнала бактериална инфекция. Притискането на нервите идва от разрастване на съединителна тъкан и отлагане на хиалинни вещества. Хирургическо лечение е неизбежно, когато се развива остра възпалителна реакция с тенденция за нагнояване и разрушаване на тъканта. Тогава лечение се налага и при силно развитие на стенозиращия процес. За лечение на тендовагинитите се прилага магнитотерапия, физиотерапевтични процедури, бани с морска сол и луга, парафинови процедури и други. Успехът на тези алтернативни и хирургичното лечение методи за спиране на процесите зависи от това дали заболяването е в начална фаза на развитие.

ВАЖНО!!! Подарете си здраве за Коледа! Възползвайте се от промоционалната цена на титанова магнитна гривна! НАИСТИНА ДЕЙСТВА СРЕЩУ НЕГАТИВНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ВЛИЯНИЯ! Кликнете ТУК, за да научите повече!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Тендовагинитът на пръстите може да се лекува без операция

  1. Pingback: Терапия с парафин за здраве и красота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *