Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво означава сън, в който карате кола

Сънят, в който карате кола, както и настроението с което шофирате по време на сън, може да разкаже много за вас


Един от най-популярните сънища, които много от нас най-често сънуват, е че караме кола. Интересно е, че подобни сънища сънуват дори хора, които наяве нямат шофьорска книжка. И точно в това е заключен дълбокия психологически символ на нощните „картинки“.

Шофиране по време на сън

Всеки сън носи със себе си някакво послание. То е подсъзнателно и невинаги е очевидно на пръв поглед. От сънищата, в които карате кола, може да разберете как управлявате живота си. Пътят е ситуацията/цикълът, в който живеете. А самата кола е способността ви да управлявате себе си и ситуацията, насочвайки мислите и действията си към решаване на различни „пътни“ обстоятелства.

За да изтълкувате правилно съня, обърнете внимание на настроението. Страх ли ви е? Или обратното – наслаждавате ли се на усещането да управлявате колата? А може би седите до шофьора, докато автомобилът пада в канавка, плитко дере или дълбока пропаст? Нека да разгледаме всички сценарии.

„Шофирам уверено по пътя“

Ако насън усещате силата да контролирате ситуацията зад волана – поздравления! Сега животът ви е напълно подчинен на вашата воля: вие не прехвърляте отговорността за случващото се с вас, вие действително знаете как да управлявате съдбата си!

Подсъзнателно се чувствате като истински възрастен: отговорен, надежден и упорит човек.

Това е много добър сън. Сън, който символизира вашата власт над онова, което ви се случва. Власт над вашите собствени емоции и желания. Такова усещане може да идва и от действителния фокус да продължите уверено напред. Имате ясен план и е очевидно, че пътят, който сте поели, ще оправдае очакванията ви.

„Губя контрол, колата всеки момент може да падне в някоя пропаст. Уплашен съм!“

Ако насън не сте в състояние да овладеете колата, тогава в действителност маршрута, по който вървите, или онова което се случва в живота ви, е „твърде трудно за вас“. Такъв сън говори за игнориране или нежелание да решите сериозен проблем: трябва да си вземете почивка, да преосмислите ситуацията и може би да приемете съвет от някой по-малко емоционален. Такива сънища, в които шофирането е съпроводено от паника, често се сънуват, когато човек е емоционално лабилен, няма основа, като в „безтегловност“ е. Добре ще е да сте наясно с чувствата си, да се вслушвате повече в усещанията, които имате, или да не пренебрегвате липсата им. Може би се опитвате да живеете по начин, за който все още не сте готови, или избирате живот, който изобщо не е за вас.

„Седя до шофьора, може да катастрофираме.“

Такъв сън често се явява, когато нямате контрол над живота си. Вие оставяте „някой“ (без значение кой шофира) да взема решения, които действително променят живота ви, или най-малко му оказват някакво влияние.

Съвет, относно такъв сън: спешно поемете контрол, обмислете добре плановете си и не прехвърляйте отговорността за случващото се върху другите. Страхът, който изпитвате в колата, поради възможността от злополука, е аларма от вашата интуиция. Тя ви подсказва, че нещо не е наред. Или хората около вас не са подходящи и надеждни, или поради някаква причина се опитвате да затворите очи за грешките на другите. Трезво преценявайте близките си – един от тях ви въвлича в ситуация да избирате различна от вашата реалност.

„В колата съм, не мога да мръдна“

Такива сънища, в които не може да стигнете до целта, или просто да се движите напред, показват че буквално и преносно сте в задънена улица. Възможно е целите, които сте имали, вече да не са актуални, или тяхното изпълнение да е трудно и не по силите ви. Най-често се сънува такъв сън, когато не може да намерите изход от някакъв житейски сценарий. Бъдете внимателни, ако този сън се повтаря често. Може би ще трябва да се свържете с психолог, за да анализирате вашите планове и цели в живота.

Възможно е вашата кола (тоест контролът върху живота) да не помръдва, защото не сте избрали правилно начина, по който да постигнете това. Съгласете се, че има цели, които не могат да бъдат достигнати с кола – може би ви трябва кораб или самолет? Тоест опитайте се да преосмислите начините за постигане на онова, което искате и от което имате нужда! Бъдете креативни, запишете всички възможни сценарии (дори да изглеждат фантастични).

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *