Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Янтарната киселина – достъпно и ефективно средство при лечение на много заболявания

Янтарната киселина има мощен лечебен ефект, без да причинява странични ефекти и пристрастяване

Янтарната киселина може да предотврати появата на тумори и спира растежа на вече възникналите, като заедно с това се справя и с възникналите възпаления в организма.

И макар да звучи екзотично, това е едно сравнително евтино и достъпно средство, което всеки може да си набави. Изключително добро въздействие има при хора, които са прекарали тежки заболявания, ако се взима по време на възстановителния период. Човешкият организъм я произвежда сам, може да се набавя и с храната, но предвид днешните хранителни навици на повечето от нас, това е малко вероятно. И не на последно място – янтарната киселина е добър адаптоген. Тя помага на организма бързо да се възстанови и адаптира в тежки условия.

Продължете да четете, за да научите още за полезните свойства на янтарната киселина.

Коензим Q10 е натрупал популярност, доказана и от многото научни изследвания на този антиоксидант. В някои експерименти коензим Q10 е показал способността да удължава живота и да предотвратява голям брой заболявания. Но ето нещо интересно: има средство, което играе роля в тялото, подобна на коензим Q10. То е също толкова ефективно и поне около 10 пъти по-евтино. Това е янтарната киселина. Заради ниската цена, киселината не е обект на агресивни рекламни кампании.

Янтарна киселина: истински дар за здравето

Има много причини за това, но основните са:

1. Янтарната киселина стимулира производството на енергия в клетките.

С възрастта, наред с други нарушения, клетките на тялото започват да губят способността си да произвеждат енергия. В резултат на това в организма има енергийни липси, които водят до изнемога на тялото и провокират бързото стареене. Съединението, което дава енергия е АТФ (аденозин трифосфат). Янтарната киселина насърчава производството на АТФ. Тя форсира производството на енергия, има изключителна възстановителна сила и стимулира голяма част от телесните функции.

2. Янтарната киселина подобрява клетъчното дишане, насърчава усвояването на кислород от клетките.

Например, увеличаването на скоростта на потребление на кислород от чернодробните клетки с добавяне на янтарна киселина се увеличава 60 пъти.

3. Неутрализира свободните радикали. Има мощни антиоксидантни свойства.

В тялото се образуват агресивни форми на кислород, които окисляват или разрушават клетките, причинявайки заболявания (рак, инфаркт и др.), стареене и смърт. Янтарната киселина е в състояние ефективно да неутрализира свободните радикали.

Ефекти върху тялото

• Подобрява работата на повечето органи: мозъка, сърцето, бъбреците (разтваря камъните), черния дроб и др.;

• Янтарната киселина предотвратява появата на тумори и инхибира растежа на вече възникналите;

• Укрепва имунната система;

• Стимулира производството на инсулин и по този начин намалява кръвната захар, което е много важно за дълголетието;

• Нормализира функционирането на нервната система;

• Янтарна киселина противодейства на стреса;

• Употребата ѝ с други лекарства за подобряване на здравето ви позволява да получите по-изразен ефект;

• Янтарната киселина инхибира възпалителните процеси (нормализира съдържанието на хистамин и серотонин);

• Неутрализира голям брой отрови, които се натрупват заради някои лоши навици като тютюнопушене, алкохол, наркотици и др.);

• Янтарната киселина повишава микроциркулацията в органите и тъканите;

• Използва се за лечение на различни видове анемия, остри радикулити, хронични сърдечно-съдови заболявания (коронарна атеросклероза и миокарден инфаркт);

• Активира редица важни ензими и др.

Ето какво пише известният натуропат Анатолий Маловичко за янтарната киселина в книгата си „Рак. Има спасение!”: Янтарната киселина за кратко време е в състояние да даде на тялото „супер сила”, „супер енергия”, което е особено полезно за организъм, изтощен от тежки физически натоварвания и постоянен стрес.

Янтарната киселина е най-добрият естествен антиоксидант, който възстановява метаболизма и има подмладяващ ефект

Много ефективна е и при мастопатия, кисти, миоми и безплодие.

Може да се използва вместо пробиотик. Когато приемате силни лекарства, като антибиотици и сулфонамиди, които разрушават черния дроб, дразнят стомаха и нарушават микрофлората, препоръчително е да взимате и янтарна киселина по време на целия курс на лечение (обикновено 7-14 дни). Ако лечението продължи по-дълго от две седмици, направете почивка и започнете да приемате янтарна киселина отново след 7-10 дни.

Внимание! Задължително приемайте янтарната киселина след, или по-скоро в края на храненето!

Особено важно е да я приемате през пролетта, когато тялото е отслабено. В периода на сезонните промени на времето имунитетът е отслабен.

И ако настинете, по-добре вземете 2 таблетки веднага, още 2 таблетки сутрин, след това по 1 таблетка 3 пъти на ден до пълно възстановяване.

1 таблетка след 10 минути ще даде яснота и острота на мисленето, ще помогне да се концентрирате, да съберете мислите си. По-добре от силното кафе помага на всички представители на творческите професии. И след приятелско пиене, янтарната киселина ще ускори изгарянето на алкохола и бързо ще облекчи синдрома на махмурлук.

Още за приема на янтарна киселина

Трябва да се има предвид, че янтарната киселина има тонизиращ ефект върху централната нервна система. Заради това, при повишена възбудимост, не трябва да се приема. Препоръчително е да се преустанови приема ѝ след 16:00 часа.

Янтарната киселина може да повиши киселинността на стомашния сок, затова хора, които страдат от хиперациден гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, трябва да я приемат с повишено внимание или да се въздържат по време на периоди на обостряне. За тях е по-добре да си набавят прах от янтарна киселина в капсули. Това ще елиминира дразненето на стомашната лигавица и ще повиши абсорбацията.

Профилактично може да приемате 1-5 таблетки в продължение на 1-4 седмици. При редовен прием, повече от 4 седмици, на всеки 4 дни се прави двудневна почивка.

Когато се приема перорално, не предизвиква пристрастяване и няма специални странични ефекти. Препаратите, които съдържат янтарна киселина са сравнително евтини (има и по-скъпи). Цената е по-висока заради това, че янтарната киселина се извлича от кехлибар. Кехлибарът се топи при 250–300 °C и започва да кипи. Чрез дестилация от него се изолират тъмночервено кехлибарено масло, кристална янтарна киселина и кехлибарен колофон. Различни проби от кехлибар съдържат от 2,5 до 8% янтарна киселина.

Продава в аптеките, без рецепта. Може да се намери и в здравословни магазини или да се поръча онлайн.

Източник: scfh.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *