ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

7 признака на енергийна атака и как да се неутрализира

По какви признаци можете да разпознаете, че сте обект на енергийна атака и какво трябва да направите, ако я почувствате?

Има признаци на енергийна атака, или както психотерапевтите я наричат – „енергиен удар“, които хората понякога изпитват. Тези признаци показват вредно влияние от нечия страна. Добрите думи, молитвите, душевната подкрепа ни дават сила да устоим на различните психически негативни влияния. Дори учените понякога неохотно потвърждават ползата от подобни дейности. А и животът потвърждава необходимостта и доброто влияние на милите думи, молитвата и емоционалната подкрепа много по-често, отколкото можем да предположим.

Признаци на енергийна атака и какво да правим

Така както добрите мисли (без значение дали са наши или някой друг мисли добро и се моли за нас) и молитви помагат, по същия начин и нечие умишлено зло внушение може да повлияе на човека, смята психотерапевтката Етел Холанд. Урочасване, черна магия – така са го наричали едно време. Лош, вреден човек се опитва да се синхронизира с нас. И той пробва по всякакъв начин да причини зло, дори и да не е наоколо.

◾ Изведнъж се появява слабост. Особено в краката. Може да се спънем изневиделица, дори да паднем. Краката стават „като от вата“, а стъпките са бавни и тежки. Налице е трудно ходене, сякаш окови връзват краката.

◾ Има усещане за топлина, което може да бъде заменено и да се редува със студ. „Някой стъпи на бъдещия ми гроб!“ – това казва един от героите на Дикенс. Славяните също имат подобно вярване, което горе-долу гласи следното: „Някой се опитва да ми изкопае гроба“. Смятало се, че в този момент вещица, магьосник или най-обикновен недоброжелател извършва магьоснически ритуал на гробище или изсипва пръст от гроб под прага на къщата.

◾ Ненадейно в ума ни идват фрагменти от мрачни мисли и страшни картини. Започваме да си припомняме нещо лошо. А по-чувствителните хора могат дори да видят нещо, което всъщност не е там – черна сянка, например.

Психотерапевтката Етел Холанд

Айседора Дънкан, например, е „видяла“ детски ковчези отстрани на пътя

Тя току-що е пристигнала в Русия, при любимия си Есенин, когато е била посетена от това ужасно видение. Изплашила се и за известно време дори изпаднала в депресия. И действително, през 1913 г. двете ѝ деца – дъщеря ѝ Дейдри на 7 и синът ѝ Патрик на 5 загиват при автомобилна катастрофа в Париж, когато колата се преобръща и пада в Сена. Може би танцьорката е усетила този енергиен удар от нейни недоброжелатели и завистници. Близка приятелка на танцьорката е била любовница на Алистър Кроули, с когото заедно практикували различни видове магия.

◾ Усеща се едно неразумно безпокойство, заради което непрекъснато се оглеждаме – ​​толкова силен е „ефектът на присъствие“. Изглежда, че някой ни наблюдава, гледа ни с тежък и немил поглед.

◾ Може да забравим нещо важно, има объркване на мислите. Това, за което току-що сме мислили, онова, което щяхме да направим ей сега, е като празнина в паметта. Точно така: вниманието се поглъща от невидима, но осезаема заплаха.

◾ Забелязваме, че сме стиснали юмруци. Челюстта и мускулите са напрегнати. Нашите далечни предци настръхвали в момент на опасност и заемали бойна позиция. Така котката напряга мускулите си и козината ѝ настръхва, когато в стаята няма никой друг, но усеща опасност.

◾ Загубен апетит, ако преди това не е имало такъв проблем. И тогава, за известно време, храната става безвкусна. Може да има дискомфорт в корема, стягане на гърлото.
Някой се опитва да ни нападне и да ни нарани. Много е важно в този момент да се доверите на интуицията и да не отричате образа, който ви идва на ум. Не, този човек не би се занимавал с магьосничество и вредни влияния, той е далеч от това! Той е добър, мил и винаги готов да помогне…

Дълбоко в подсъзнанието си много от нас са склонни не толкова към магьоснически действия, колкото към лоши мисли и откровени клетви

А нивото на образование и лошото, магьосническо мислене не са твърде свързани помежду си.

Възрастен професор „погребал“ снимка на своя враг, заради което специално посетил селското гробище в Англия. Жена, която работила в полицията на испански град, признала пред своя позната, че е изгорила в огнище изваяна от восък фигурка на своя съперница. Никой не знае какво правят хората, които „не са такива“ и на кого са склонни да пожелаят зло. Затова не отричайте веднага образа, който подсъзнанието ще ви изпрати.

Енергийна атака: още защити и предпазни мерки

Да предположим, че симптомите на енергийна атака вече са открити, но кой точно е виновникът остава неизвестно. В този случай единственото правилно решение за защита ще бъде затварянето на кръга на аурата или циркулацията на енергията. Как се прави това?

Необходимо е да си представите как енергията съществува и се движи във вашето тяло. Протича от върха на главата до палците на краката, прониквайки във всеки орган, кожа и кръв. Може да концентрирате енергията, която блуждае в един неразрушим пръстен. Тогава тя няма да изтича от тялото и чужда енергия няма да може да проникне в аурата.

За да направите това, не са необходими специални езотерични умения. Нужно е да заемете позицията „Лотос“, която в практиките на йога и медитация също се основава на това.

За целта концентрирайте енергията сутрин и вечер, правейки „Лотос“. Може да правите това всеки ден, може през ден или ако се почувствате застрашени. Може да затваряте енергията по този начин на всяко място, което ви дава възможност за уединение.

Ако врагът е близо

В случай, че онзи който ви желае зло е ваш познат, може да създадете защитна енергийна бариера, като следвате следните правила:

📌Мислено изгонете лошите мисли от себе си и всяка друга негативност, като мислите предимно за добро и се стараете да сте изпълнени с радост и спокойствие;

📌Прогонете завистта и омразата. Тези две чувства изразходват енергията ви;

📌Усмихвайте се повече;

📌Почувствайте се като част от великото и всемогъщо – Вселената. Усетете връзката с природата и света около вас;

📌Отслабете в себе си желанието за материални неща. Когато получавате материални неща, вие харчите енергия, но не я допълвате, а я обменяте за предмет. Когато се стремите към духовното, вие се изпълвате все повече и повече с радост;

📌Приемете себе си, обичайте себе си и след това приемете всички хора около вас такива, каквито са. Не се опитвайте да ги промените. Никой никого не може да промени насила, освен себе си;

📌Бъде здравословен оптимист;

📌Простете всички обиди, не бъдете отмъстителни и поискайте прошка от тези, които сте наранили.

Разбира се, молитвата ще помогне на вярващия

А водата ще помогне на всички, без изключение. Почувствате ли нещо от изброеното по-горе, имате ли някакви съмнения, трябва да вземете вана или душ възможно най-скоро.

Променете ситуацията: излезте на чист въздух.

Ако това се случи на улицата, можете да отидете в кафене и да пиете кафе или чай. Стойте там или бъдете сред много хора, докато почувствате подобрение. Ако злонамереният човек е близък на вас, разбира се, трябва да прекъснете комуникацията и да напуснете незабавно. Или поне се отдалечете. Ако това не е възможно, да кажем, че седите в един и същи офис, сменете позицията си. Кръстосайте краката, ръцете; това е древна отбранителна поза, ще помогне.

И тогава трябва внимателно да анализирате ситуацията, да разберете причините

Понякога не може да се справите без външна помощ. Но енергийните атаки не се ограничават до единични въздействия, те имат последствия. На това трябва да се обърне сериозно внимание и да се вземат мерки заедно със специалист. И не, този специалист не трябва да е магьосник или някоя баба-баячка. В такъв случай най-полезното, което може да направите за себе си, е да поговорите с психотерапевт.

Източник: rutvet.ru

Смайлин промоция
2 на цената на 1: СМАЙЛИН – билков продукт против паник атаки, тревожност, безпокойство, подтиснатост и безсъние

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *