Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникално: плодов сок за сваляне на килограми

Опитайте този нискобюджетен и здравословен начин за сваляне на килограми!

Отслабването е една от най-големите мании в днешното общество. По принцип в това няма нищо лошо, стига да се търсят здравословни начини. Въпреки че може да ви изглежда любопитно, червеният сок може да ви помогне в този процес.

Важно е методите, които използвате за отслабване, да са здравословни. Освен това си струва да се опитате да приложите механизми, които са прости, ефективни и не включват прекомерни разходи. Здравето е свързано с качеството, а не с количеството.

В тази връзка днес ще ви кажем какво знае за отслабването чрез добавяне на плодови сокове към вашата диета.

Грозде и ягоди за сваляне на килограми

Гроздето съдържа много микроелементи, освен че е вкусно. С тях можете да правите отлични  сокове.

Ягодите и гроздето съдържат голямо количество витамини и минерали. Освен това те могат да ви помогнат по различни начини, един от тях е, че поддържат красотата на кожата ви и насърчават загубата на тегло.

Ягодите, малините, къпините, боровинките, дините, гроздето и наровете са само част от групата червени плодове. Повечето от тях са източници на витамин С, бета-каротин, калий, калций и желязо, наред с други хранителни вещества.

Това са витамините и минералите, които ви предлагат много ползи за кожата и прочистване на цялото ви тяло. В допълнение, те са диуретични и слабителни. Тези свойства благоприятстват прочистването на организма и свалянето на килограми.

Доказано е, че дори витамин С може да подобри синтеза на колаген, което  ще подобри здравето ви като цяло.

Алкализация

Соковете на базата на тези плодове ви позволяват да получите голям брой хранителни вещества, антиоксиданти и алкализиращи елементи. Ето защо те са идеални за отслабване, като същевременно подобряват здравето.

Черно грозде- ползи за здравето

Гроздето има високо съдържание на ресвератрол, важен антиоксидант. Това е най-вече в кожата и семките на гроздето.

Ресвератролът е полезен и за здравето на вашата кожа. Всъщност някои козметични продукти дори го включват във формулите си. В допълнение, има доказателства, които показват, че редовната консумация на споменатия фитонутриент може да подобри здравето на сърдечно-съдовата система.

Нар

Нарът също е плод с високо съдържание на антиоксиданти и е доказано, че благоприятства свалянето на килограми.

Диня

Този плод е особено освежаващ, защото съдържа много течност – което го прави идеален за напитки.

Голяма част от стойността на динята се крие във факта, че подобрява способността на тялото ви да елиминира и регулира количеството съхранявана течност. Това се дължи, наред с други неща, на високото съдържание на калий. По този начин е чудесен за хора, които са склонни да задържат течности.

Малини, къпини, ягоди и боровинки

Гамата от тези плодове е изискана по отношение на вкуса. Сякаш това не е достатъчно, те също са чудесен източник на антиоксиданти.

Освен това, когато правите сокове с тези плодове, ще получите по-кремообразна текстура. Според проучване, публикувано в списанието Critical Reviews in Food Science and Nutrition, антиоксидантите са способни да повлияят положително на загубата на тегло.

Червени ябълки

В допълнение към приноса си на естествена захар, ябълките съдържат и много течности, а това спомага свалянето на килограми.

Повечето ябълки са много здравословни, но изберете червения оттенък, когато приготвяте червения сок. Освен това, не забравяйте да включите кората, тъй като високото й съдържание на фибри е средство за почистване на тялото.

Приготвяне:

Комбинирайте различни плодове, в зависимост от това, което имате под ръка. Разбира се, опитайте се да използвате плодове, които са в сезона.

За да приготвите сока, можете да използвате блендер и избраните от вас плодове с достатъчно количество питейна вода.

Например, ако използвате диня, няма да е необходимо да добавяте много вода, тъй като самата диня има много течност.

Източници: addictedtoveggies.com healthfulpursuit.com https://pixabay.com/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *