Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Плодов сок и смутита за отслабване,укрепване на имунитета и здрава кожа

Можете да си направите плодов сок или смути по ваш избор

Тези плодови сокове са много добър вариант за хора, които искат да  свалят килограми. В крайна сметка отслабването е цел за мнозина в днешно време. Това не е лошо, стига наистина да възприемете добри хранителни навици, като същевременно се откажете от нездравословните преработени храни и  газираните напитки.

За да загубите и поддържате оптимално тегло, е важно нещата и диетите, които използвате, да са добре балансирани с начина на живот. Това неминуемо би подобрило качеството ви на живот.

В тази статия ще ви покажем няколко вида плодови сокове и смутита, които ще ви помогнат да отслабнете и ще укрепят вашето здраве като цяло.

Плодов сок и смути за отслабване:

  • Сок от горски плодове

Горските плодове съдържат големи количества витамини и минерали. Освен това те могат да ви помогнат по различни начини. Те поддържат красотата на кожата и ускоряват загубата на тегло. Горските плодове са източник на Витамин С, бета каротин, калий, калций и желязо, наред с други хранителни вещества, които укрепват имунитета.

Смутита за отслабване

  • Не е задължително да имате рецепта. Всичко, от което се нуждаете, са плодове  по ваш вкус. Просто сложете всичко в блендера. Сред плодовете, които е най- добре да използвате са:
  • Червено грозде

Гроздето има високо съдържание на ресвератрол, важен антиоксидант. Това вещество се съдържа  най-вече в кожата и семките на гроздето. Ресвератролът е полезен и за здравето на кожата. Всъщност някои козметични продукти го включват във формулите си.

  • Нар

Нара е плод с високо съдържание на антиоксиданти. И също така силен имуностимулатор. Нарът насища кръвта с кислород и може да ви помогне да се отървете от лошия холестерол.

Диня

Този плод е особено освежаващ, защото съдържа много течности – което го прави идеален за сокове и смутита.

Динята богата на витамин Б1, Б5, А, С, магнезий. Динята е много подходяща за хора, които са склонни да задържат течности и също така за хора, които искат да отслабват.

  • Червени ябълки

Ябълките съдържат и много течност, което е добре за хора, които искат да отслабнат. Освен това са много полезни за стомаха и за отделителната система.

Източници:https://www.asweetpeachef.com/https://pixabay.com/bg/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *