Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да излекуваме застойна сърдечна цироза на белия дроб

6 супени лъжици ечемик се залива с 1 литър вряща вода. Ври 15 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Изпива се за 1 ден вместо вода.

1 чаена лъжичка ситно нарязани корени от блатен аир се заливат с 300 г вряла вода. След 2 часа запарката се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г корени от дилянка, глог и мента и по 100 г клинавче, калоферче и цариче. 2 супени лъжици от дрогата се залива с 600 г вряла вода. Вари се 5 минути на тих огън и кисне 30 минути. Отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 20 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г коренища от глухарче и коренища от репей, по 30 г стръкове от пчелник и стръкове от дяволска уста и стръкове от червен здравец. 2 супени лъжици от дрогата се вари в 500 г вода на тих огън. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша, 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от жълт кантарион, стръкове от пчелник, цвят от бял равнец и 30 г стръкове от клинавче. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от камшик, по 80 г стръкове от клонавче и листа от маточина, 100 г листа от живовляк и по 50 г сладък корен и листа от орех. 2 чаени лъжички от сместа се залива с 500 г вряла вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 200 г сутрин и вечер преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г лайка, риган и мащерка. Една супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 20 минути преди и 20 минути след хранене.

Една кафена чашка семена от анасон се варят на тих огън 15 минути в 500 г вода. Отварата се прецежда и в нея се разтваря една четвърт чаена чаша мед. Прибавя се 1 чаена лъжичка коняк и на всеки 30 минути се изпива по 1 супена лъжица от сместа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *