БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

5-те навика, заради които не се разпознава възрастта

Жените без възраст не просто изглеждат млади, те излъчват младост, заради това че се грижат за здравето си, преди всичко

жените
Жените без възраст никога не забравят, че грижата за здравето е преди тази за красотата. Затова, преди да отидат на козметик, те посещават личния лекар.

Отношението към живота се отразява в това как изглежда жената и как я възприемат другите. Младостта е красива и привлекателна априори. Но младата жена често привлича само възхитени погледи, но не и искреното съчувствие на други хора. Да, след една определена възраст тази възхита изчезва, изчезва и съжалението, за да остане единствено и само безразличието. Една немалка част от застаряващите жени остават незабелязани за останалите. Какво може да се направи? Трябва да се постигне онова магнетично привличане, което очарова хората около нас, без значение възрастта…

Здравето преди всичко

Повечето жени на средна възраст мислят, че слабото тяло излъчва младост. Затова започват да спазват всякакви неразумни диети, които буквално отслабват телата им. Те са слаби, но първото впечатление, което правят е, че са болнави. И в повечето случаи действително е така, за съжаление…

Има го и обратния вариант – пухкави лелки, от чиято възраст не се интересува никой, поради простата причина, че това е без значение – както за тях, така и за хората наоколо. Тяхното спокойно или премерено жизнерадостно излъчване е просто заразно.

Затова, ако искате да запазите младостта, първо се погрижете за здравето!

Идете при личния лекар и попитайте кои са задължителните изследвания за вашата възраст и какво допълнително бихте могли да изследвате и прегледате, в зависимост от историята на заболяванията.

Не спазвайте диети! Повечето са неефективни и по-често вредни. Минете на режим на хранене, който да е доживотен. Пример за това е начина, по който се хранят край Средиземноморието, известен като „средиземноморска диета“. И още – DASH: хранителният режим при високо кръвно налягане. Това са два режима, които не е трудно да се спазват, ефективни са, а онова, което причиняват на здравето не само се вижда, но и се усеща.

Влизайки в средна възраст, жената придобива лице, което отразява нейния житейски опит

Изживените емоции са начертали тънки бръчки. Отстранявате ги усърдно с помощта на различни трикове и козметика. Но това, което е вътре, не може да бъде променено. И с годините външните интервенции няма да ви дадат млад и цветущ вид. Какво още да кажем за външния вид? Той може да разкаже много за вас, без значение дали ще го покриете с два пръста фон дьо тен и маркови дрехи.

4 навика на зрелите жени, които заличават възрастта

Някои жени се отказват от себе си и казват, че са „стари“ на 45 или дори на 39. А други се стремят да живеят богат и жизнерадостен живот, независимо от годината на раждане.

Каква е тайната на атрактивните зрели дами, на които се възхищават всички наоколо?

Те използват следните принципи.

1. Грижат се за себе си

Днес е прието да фокусирате живота си само върху успеха . Работите усилено всеки ден до късно през нощта, живеете в постоянен стрес. В резултат на това тялото се износва по-бързо в тази надпревара за място под слънцето. През годините е полезно да се намери разумен баланс между „искам“, „трябва“ и „мога“. Една зряла жена няма да работи усилено в името на някакво признание или социален статус. Тя ще пести ресурсите си.

2. Внимават какво говорят

Общоприето е, че всички жени, без изключение, възприемат стареенето като нещо негативно.
Но зрялата дама има много предимства пред по-младите си „сестри“. Тя е по-разумна, мъдра и опитна. И никога не говори на глас за себе си, не критикува безпричинно останалите и умее да изслушва събеседниците си.

3. Безусловно обичат начина, по който изглеждат

На определена възраст тялото престава да бъде момичешки тонизирано и еластично. Няма бягство от физиологията. Започвате да забелязвате малко привлекателното и много неприятно увисване, бръчките, гънките на определени места.

Но фокусирането върху промените, свързани с възрастта, може да влоши начина, по който се чувствате за себе си. Важно е да приемете физическото си остаряване и да се опитате да поддържате тялото си в добра форма, доколкото е възможно. Тогава визуалните промени губят значението си. Те стават по-малко драматични. Важно е да се съсредоточите върху това да доставяте на тялото си удоволствие и радост. Може да започнете да ходите на басейн, да правите йога или дихателни практики. И тогава радостта от движението и грижата за здравето ще бъде видима и за останалите.

4. Здраво любопитство и личностно израстване

Има толкова много непознати и интересни неща по света! С годините мозъкът вече не е толкова възприемчив към свежите и нови знания и информация (вероятно сте забелязали, че става много по-трудно да се учат чужди езици). Но мозъкът е идеално свързан за създаване на връзки.

Атрактивните жени са алчни за живот, отворени са към всичко ново и интересно. Практикуват личностно израстване и не спират дотук. Това е тяхната основна тайна.

Както сами виждате, няма нищо трудно. Движение, подходящ режим на хранене, повече прочетени книги и по-малко изгледани сериали. И най-вече – преди да похарчите пари за някое материално удоволствие (без книгите и пътуванията), инвестирайте в здравето си. Така ще си осигурите не само добър външен вид, но и дълъг живот.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *