Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 фрази, които НИКОГА не бива да казвате

„Защо Вселената не ме чува?“ – се питат много достойни и добри хора, оплаквайки се от постоянни неуспехи

вселената
Всъщност, Вселената слуша много внимателно думите, които изричаме, и се опитва да изпълни почти всичките ни желания. Ето защо, за да промените радикално неблагоприятна ситуация, понякога е достатъчно просто да кажете няколко оптимистични, жизнеутвърждаващи фрази. В същото време, има изрази, които е по-добре да забравите и да не използвате изобщо.

„Не знам, не съм сигурен, колебая се…“

Вселената се вслушва на първо място в казаното на глас, а на второ – в мислите, които са рамкирани в конкретни желания. Тя не може да разчете и дешифрира подсъзнанието. „Искаш да смениш работа, която не само не ти е приятна, но и не печелиш достатъчно? Търсиш нещо по-добро като заплащане или като среда?“ – в лицето на вашите роднини, близки или приятели, Вселената моли за разяснение. На което получава неразбираем отговор: „Дори не знам какво всъщност искам!“. Ако не знаете, тогава ще има изненада! А изненадите на съдбата, за съжаление, рядко са приятни. В резултат на това, вместо да подобрите ситуацията, ще получите допълнителни проблеми.

Ако сте недоволни от някой аспект от живота си, когато говорите за него, не забравяйте да споменете какво точно трябва да се случи, за да се разрешат трудностите.

„Не мога да го направя!“

Липсват ви знания и умения, заради които не можете да изпълните трудна задача. Но какво ще стане, ако наблизо се окаже специалист, готов да помогне със съвет? Недостатъчно свободно време означава, че няма да можете да се срещнете с приятели. Ами ако шефът ви пусне от работа по-рано?

Списъкът с такива ситуации и обстоятелства може да бъде продължен до безкрай, същността е една и съща – всичко е възможно, ако късметът е на ваша страна. Основното нещо е да не го плашите с фразата „Няма да успея“.

Но, ако вместо това кажете: „Ще се опитам да го направя!“ късметът няма да закъснее и обстоятелствата ще се наредят като все едно сте си ги поръчали. Тази техника работи перфектно във всякакви житейски ситуации, като мистично нарежда случките и събитията в нашия живот изключително благоприятно.

„Да ти имам проблемите!“

Когато приятел се измъчва от някакъв не особено важен житейски или потребителски избор, човек иска да възкликне: „Да ти имам проблемите!“ Не се учудвайте – след такива думи определено ще получите неговите проблеми, само че това няма да са притесненията, които са ви подтикнали да направите едно такова необмислено изказване.

Привидно идеалният живот на някой друг може да бъде изпълнен с много скрити неприятни моменти – например конфликти с роднини, проблеми с любим човек или, обратно, нелюбим съпруг, неизпълнени мечти и амбиции, лошо здраве. За да не изпитате всичко това върху себе си, по-добре е да отговорите: „Бих направил всичко възможно, за да имам по-добър колега/любим/дом/друг емоционален или материален избор. И, да – определено искам да отида в Париж!“ Нека Вселената изпълни желанието ви!

„Даже не искам и да знам, нямам намерение дори да пробвам…“

С други думи – не изпитвате колебание, изборът ви е категоричен! Няма значение дали става въпрос за скок с парашут или подлост, предателство, измяна, неприятна вест или нещо маловажно според вас, но значимо за събеседника ви. Съдбата ще направи всичко възможно, за да ви накара да се откажете от тези думи и най-вероятно урокът ще бъде жесток! По този начин Вселената за пореден път доказва, че човек не може да контролира всички събития в живота си.

Опитайте се да бъдете по-малко категорични. Винаги подчертавайте, че се чувствате по определен начин в момента, и обяснявайте, че поддържате различна гледна точка по много конкретни причини.

„Аз изобщо не съм нещо особено…“

Външната красота е просто възприемане на човека от другите хора и не зависи от чертите на лицето или от пропорциите на фигурата. Казвайки на глас: „Аз съм грозна“ или фрази, подобни по значение, вие посочвате на Вселената, че подобно възприятие ви подхожда идеално.

В резултат на това, каквито и метаморфози да се случват с външния ви вид, другите ще виждат само грозна жена пред себе си. Ако обаче сипете хвалебствия за собствената си красота на всеки кръгъл час, това също няма да добави привлекателност. Помислете защо точно сега искате да отслабнете, да ви пораснат ноктите, да ви се сгъсти косата или дори да си направите пластична операция? Мечтаете ли да завладеете някой мъж, да събудите симпатиите на околните или да изглеждате шикозно в нова рокля? Може би искате всеки, който ви вижда, да е приятно изненадан от промяната във вас? Искате близките ви да се гордеят, а не да се правят, че не ви познават?

В разговор с роднини или с любим човек, вместо да се оплаквате от външния си вид, кажете точно какво искате да промените! И, да – Вселената ще го изпълни!

Малко уточнение

Разбира се, съдбата не върви след нас с вълшебна пръчица, за да изпълнява всякакви прищевки и желания. Вселената може и да ни чува, но изричайки онова, което искаме на глас ние ставаме по-мотивирани да направим възможното, за да се изпълни то. Ненапразно старите хора са казали: помогни си сам, за да ти помогне и Господ…

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *