ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС (NEUROHEALTH) – за здрав и спокоен сън, срещу Алцхаймер, след инсулт, за профилактика на мозъка

НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС – за какво помага?

Иновативната хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС (NEUROHEALTH) може да се справи дори с най-закоравялото безсъние. Редовното й приемане осигурява оздравителен, непробуден сън в продължение на препоръчваните от специалистите цели 8 часа.

НЕВРОХЕЛТ плюс – стимулира мозъчната дейност, при постоянно безпокойство и стрес
НЕВРОХЕЛТ плюс възстановява функциите на мозъка след прекаран инсулт

Едно от най-добрите качества на Неврохелт плюс е, че няма рискове от неблагоприятни странични ефекти, каквито при други препарати със същото предназначение могат да причинят гадене, болки в мускулите, сънливост през светлата част на денонощието.

Освен това Неврохелт плюс не води до привикване както психическо, така и физическо.

Подходящото дозиране, редовното приемане на тази хранителна добавка, съставена от естествени природни вещества, които не предизвикват нежелани странични ефекти, превръщат Неврохелт плюс в най-доброто средство в битката с изтощителното безсъние.

Безсънието, особено хроничното, не трябва да се пренебрегва.

Защо е за предпочитане да се доверите на помощта на хранителна добавка като Неврохелт плюс, вместо на медикаменти, от които можете да станете зависими?

Лошият сън или безсънието е проблем, разпространен по цялата планета.

Медицинската статистика показва, че четвърт до една трета от човечеството трудно заспива. 10 на сто от „лунатиците” страдат от хронично безсъние и се обръщат за помощ към лекарите. И проблемът не е единствено в това, че човек не си отпочива достатъчно добре през нощта.

Скорошно проучване на изследователи от университета на Пенсилвания, а също и от Китай доказва, че когато човекът се нуждае от повече от 14 минути време, за да заспи, съществува голям риск да развие хипертония.

Лошият сън и безсънието предизвикват невроза и стрес.

Болките в гърба се дължат не само на спецификата на професионалните занимания, но и на безсънието. Всеки трети човек в работоспособна възраст страда от болки в гърба.

Изследване на учени от университета в Хайфа – Израел, доказва, че възрастните хора, които се оплакват от постоянни болки в гърба, страдат и от безсъние. При тях този проблем се среща 1,5 пъти по-често, отколкото при хората, които се наспиват добре. 60 до 80% от участниците в изследването имат болки в гърба от време на време. При 9 на сто от случаите причината за тези болки остава неизяснена.

При какви проблеми със здравето помага хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС (NEUROHEALTH)?

  • След прекаран инсулт.
  • На болни с диагноза Алцхаймер.
  • При страдащите от деменция
  • При хронично безпокойство.
  • При стрес.
  • При паник атака.

Какви резултати да очаквате за здравето си от приема на Неврохелт плюс?

  • Повишава качеството на съня.
  • Помага при паник атаки и депресивни състояния.
  • Главоболието се облекчава.
  • Подпомага възстановяването след случаите на увреждане на мозъка.

В хранителната добавка  НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС (NEUROHEALTH) има нови вещества

като *Ашваганда, *Гинко билоба, фосфадинилсерин, уредин монофосфат, както и гъбата *Лъвска грива.

Съчетанието им помага при стрес, паник атаки, безпокойство и за общо възстановяване на мозъка.

Новата формула на Неврохелт плюс е регистрирана в БАБХ под номер: 11781 от 02.06.21

Какви полезни за здравето качества притежават ключовите съставки в Неврохелт плюс?

Уредин монофосфат действа успокоително, подобрява съня и невронната пластичност, подобрява паметта. Нови изследвания показват, че уредин монофосфат-ът действа ефикасно при лечението на невродегеративните болести.

А клинични проучвания доказват, че той има положително въздействие при неврологични разстройства с различен произход. Освен това помага при възпаления и прищипани нерви, които са свързани с много силни болки.

Фосфатидилсерин в хранителната добавка Неврохелт плюс.

При дисбаланс на фосфолипидния обмен се появяват такива тежки състояния със здравето на човека като шизофрения, деменция, болестта на Паркинсон. Появяват се също и някои разстройства и заболявания, които предизвиква стресът.

Изследователи са доказали, че богатите на фосфолипиди храни, каквито са соята, рибата, жълтъците на яйцата, спомагат за съхраняването на здравето на хората, подложени на стрес. Освен това фосфолипидите подобряват паметта и от там – усвояването на нови знания.

Също в изследване е установено, че фосфатидилсерин-ът повлиява добре на мозъчните невротрансмитери. Той намалява хормона на стреса, подпомага възстановяването на невросферите, които имат важни функции в работата на централната нервна система. За въздействието му учените са единодушни! Той намалява стреса и подкрепя когнитивното здраве на хората, независимо от етапа на живота, в който се намират.

Гинко билоба.

Хранителната добавка Неврохелт плюс съдържа екстракт от това реликтово дърво. Той сред най-предписваните от лекарите в Германия и Франция. Екстрактът е ефикасен при церебрална недостатъчност и артериални нарушения, макар механизмът му на въздействие да не е изяснен напълно.

В изолираните три вещества в екстракта е констатирано, че те са фармакологично активни, но на коя точно се дължат добрите резултати още не е уточнено. Но доказано чрез клинични проучвания е, че резултатите при лечение на деменцията в начален етап от болестта са много добри.

Освен това оказва благотворно влияние и на централната, и на периферната нервна система. Скорошно проучване констатира, че електро-физиологичният ефект от Гинко билоба наподобява на познатите на медицината когнитивни активатори.

Ашваганда. Тази билка е позната с лечебните си качества още от древността.

Индийски учени са доказали, че тя подобрява състоянието на прекаралите инсулт, а също е добро средство за тонизиране на нервната система. Поради лечебните си свойства Ашваганда-та масово се използва в древната индийска народна медицинска система Аюрведа.

Доказано по категоричен начин е, че е грешно да се залага на лекарства в борбата с безсънието. Учените са стигнали до извода, че е по-добре да потърсите помощ в хранителните добавки и дори  – в плацебо, при онези, които не лекуват сами безсънието си, съобщи специализираното издание Medical News Today.

Постепенното намаляване на лекарството за сън в съчетание с плацебо, може да редуцира броя на приеманите хапчета за сън от страдащите от безсъние. А това ще им позволи по-продължително време да се възползват от хранителните добавки, което ще им помогне да постигнат и по-задоволителен резултат.

Предназначение: За стимулиране на мозъчната дейност след прекарани инциденти, при безсъние, при постоянно безпокойство, стрес и за здравето на нервната система, благодарение на естествените вещества в хранителната добавка.

Дозировка: Преди хранене по 1 капсула 2 пъти на ден с чаша вода. За постигане на максимален здравословен резултат е добре Неврохелт да се прилага в продължение на 2-3 месеца.

*Ашваганда-та е невероятно полезно за здравето растение, което се използва широко в Азия и Африка в продължение на много години. Оказва комплексно въздействие върху организма – укрепва здравето, повишава самочувствието. Тонизира и умствено, и физически. Използва се и за профилактика срещу някои заболявания.

Корените на Ашваганда

*Гинко билоба е наистина знаменито лечебно растение.

Любопитното е, че то е реликтово дърво, което е е по-старо с десетки милиони години от отдавна изчезналите динозаври.

Намерени са останки от Гинко още от ерата на мезозоя. Тогава е било широко разспространено дърво и в северното, и в южното полукълбо, но в съвременността е расте естествено в Китай, от където се разселва по света, в това число и в България. Още по-любопитно е, че то е запазило външността си почти непромeнена през милионите години на съществуване.

Гинко билоба

*Гъбата лъвска грива притежава мощни лечебни качества. Тя стимулира когнитивните функции, притежава невропротекторни свойства, стимулира производството на фактора на растежа на невроните.

Фактически тази гъба е природно ноотропно средство. От стотици години тази тя се използва за лечебни цели в Китай, Япония, Северна Америка и Европа.

Гъбата Лъвска грива

Начин на съхранение: На сухо място при температура до 25 градуса по Целзий, далече от слънчева светлина, далече от достъпа на деца, в оригиналната опаковка.

Внимание! Неврохелт плюс НЕ се препоръчва на бременни, кърмещи майки и деца. Препоръчителната дневна доза НЕ трябва да се превишава. Продуктът НЕ трябва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Противопоказания: За лица със свръх чувствителност към някои от веществата в продукта.

Състав на хранителнната добавка Неврохелт плюс: Екстракт от плодовете на дървото Херициум с латинското название Hericium Erinaceus, екстракти от листата на Гинко билоба, от плодовете на Рейши Ganoderma Lucidum, от Ашваганда, фосфотидилсерин, желатинови капсули, удрин монофосфат, микрокристална целулоза като пълнител, магнезиев стеарит като противослепващ агент.

Една опаковка от тази хранителна добавка Неврохелт плюс съдържа 40 капсули по 480 мг всяка.   

Хранителната добавка Неврохелт плюс е одобрена от Здравното министерство на Чехия.

Разпространител за България: „Глобал Хелт” ООД.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС (NEUROHEALTH) – за здрав и спокоен сън, срещу Алцхаймер, след инсулт, за профилактика на мозъка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *