Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хроничният бронхит често е нелечим

В големите градове никой не може да се отърве от изключително замърсения въздух, а и по магистралите е така-в мръсния въздух се съдържа азотен оксид. Той засяда в бронхитите и се образува разтвор на азотна киселина. Въобще, под всички тези много неблагоприятни влияния може да се развие токсично увреждане на белите дробове и на бронхиалната лигавица. След, което те, съответно, стават беззащитни към инфекциите и се развива възпаление. Може да изброите още средни въздействия, например силно замърсените и запрашени помещения. Като добавим към всичко това и тютюневия дим-няма как белите дробове да издържат! Този път ще спестим статистиката по отношение на това какъв процент са пушачите мъже и какъв-пушачите жени. То е ясно.

Хроничният бронхит обикновено се превръща в неизлечимо заболяване

Периодичните пристъпи на такава пресилен, изтощена кашлица са познати на всеки пушач със стаж. Сутрешното изкашляне с храчки е позната картинка за съжаление и пушачите я приемат за нещо съвсем естествено. Като нещо, разбиращо се от само себе си, неизбежно разплащане за пушенето. Малко от тях осъзнават, че са болни. Между другото, девет от десет пушачи страдат от хроничен бронхит, който не се проявява явно.обикновена тази диагноза се поставя седмата година от заболяването, когато се появява усещането за недостиг на въздух. Всичко се усложнява от факта, че преди да се появят тревожните признаци, повечето не се отнасят сериозно към кашлицата, защото тя не ги безпокои.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Хроничният бронхит често е нелечим

  1. Pingback: Механична вентилация | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *