Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да се възползваме ли от „чудодейните” лекарства, които непрекъснато рекламират при псориазис?

Много болни в отчаянието си купу­ват тези средства, харчат пари, жела­ейки да открият максималния лечебен и ефективен метод. Изпробват всичко, което предлага медицината – това по­някога обаче води до печални по­следствия. Нали зна­ете, че ако това е лекарство, трябва да го предпише лекар.

На болния с псориазис никога не трябва да му се казва, че болестта изцяло се лекува, защото досега науката още не е открила средства против нея. Псориазисът е все още неизлечимо заболяване. Разбира се, има надежда да бъде открито лекарство и то рано или късно ще се появи непрекъснато се пра­вят изследвания в имунологията, търсят се нови начини.

Независимо че псориази­сът не може да се излекува напълно, съвременната меди­цина е в състояние значително да намали неговите прояви. В резултат на това болестта пре­минава в латентен стадий, т.нар. ремисия, която може да продължи няколко месеца, дори години. Повече­то болни се нуждаят периодично от лечение под наблюдението на лекар. При първите симптоми на псориазиса веднага потърсете специалист, за да се предотврати прогресирането на болестта.

Непременно се използва комплексен подход, т.е. въздействие не само на външните прояви на псориазиса, но и на самата причина на заболяването. По принцип общото лечение обхваща витаминотерапия, общоукрепваща, биостимулираща и имунорегулираща терапия. Използват се редица мех­леми. Особено важно е да съдържат натурални компоненти – така могат да се използват дълго време. В пове­чето случаи още от първите дни на лечението се забелязва облекчение. Благодарение на комплексния подход ремисията може да продължи няколко месеца, дори години.

АПРОПО!

Не забравяйте, че резултатът от правил­ното лечение много зависи и от самия болен, от неговата отговорност, от желанието му да победи болестта, от спазването на всички лекарски препоръки.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *