ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

При схванат гръб, ако се окаже, че това не е простуда, започнете лечение!

Ако човек го схване гърбът след почивните дни на вилата, той може да свърже това нераз­положение или с умората в градината, или да си помисли, че течението го е „продухало“. Ако е така, облекчението трябва да настъпи още при първата помощ – т.е. след разтриване със сгряващ мехлем или гореща вана.

Ако тези процедури не окажат никакво влияние на болката, значи по-скоро причи­ната не е в това. Преди да ви препоръчаме проверените с бремето от много хора народ­ни средства, да поговорим за посещението при лекар. Защото рано или късно болката е измъчила и дотегнала на човека и той, ще не ще, се отправя към невролога. Този спе­циалист лекува остеохондрозата. Наборът от лекарствени средства при невролозите е стандартен – инжекции (по принцип се пре­поръчва витамин В6 от ампули) и таблетки. Първият ефект наистина ще се усети, но следващите пъти това ще се случва все по-слабо и по-слабо. Защото медицинските препарати само преустановяват възпалителния процес, но не решават проблема.

Затова ние ви съветваме да започнете от края и да потърсите мануален терапевт. Само запомнете, че на първия сеанс трябва да си носите рентгеновите снимки. Един истински специалист не би трябвало да се заеме да ви „оправя“ гръбнака, без да се е запознал с резултатите от рентгена. Добрият мануален терапевт е способен да напра­ви така, че да забравите за болката за две-три седмици. Уви, не повече… Обаче при правилен подход възобновя­ващите пристъпи на болка ще се появяват по-рядко и по-слабо. А това вече може да се приеме за отличен резултат.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *