Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

12 знака, че той може да не ви даде това, което искате

Момичетата обичат да носят розови очила. В преносен смисъл, разбира се

взаимоотношения
Което ще рече, че във взаимоотношенията със своите любими те са склонни да пренебрегват очевидното.

Още от самото начало на вашия романс може да забележите, че този човек не ви подхожда. Ето 12 знака, за които да внимавате.

Добре е във връзката да има баланс. В противен случай ще се почувствате още по-самотни, отколкото когато сте били сами… Понякога мъжът изглежда страхотен, но след няколко седмици от връзката разбирате, че той не е подходящ за вас. Ако сте имали многократни преживявания от неуспешни връзки, тогава е вероятно просто да сте привлечени от мъже, които не са в състояние да ви дадат това, от което имате нужда.

Ето няколко неща, които да ви подскажат, че това не е вашия човек

1. Той отказва да прави компромис

Компромисът е един от най-важните аспекти във всяка връзка. Вие двамата може да сте сходни в много отношения, но все пак сте различни хора. И ако той не иска да гледа с вас филми, които харесвате, или да ходи на концерти на любимите ви изпълнители, тогава не може да бъде добър партньор.

2. Не може да планира

Това се отнася не само за романтичните срещи, но и за всички други социални контакти. Усеща се, че сте негов личен секретар, който трябва да отделя много време, опитвайки се да го направи пълноправен възрастен. Това може да ви забавлява в началото, но скоро ще започнете да се уморявате.

3. Сексуалните ви пориви никога не съвпадат

Високо или ниско либидо? Това е добре, стига вашите нужди да бъдат задоволени. Ако той постоянно намира извинения защо не може да прави любов с вас, вашето самочувствие ще започне да пада. По правило подобни ситуации рядко се променят към по-добро, така че ако не сте доволни от честотата на интимните контакти, не очаквайте, че след няколко месеца нещо ще се промени драстично.

4. „Изключва се“, ако по един или друг повод споменете думата „брак“

Не всички връзки са предопределени да прераснат в брак. И това е добре. Не е нормално един партньор да управлява друг с години. Ако гаджето ви не може да отговори на обичайни въпроси от рода на: кога и дали изобщо иска да се ожени, или се държи неадекватно на всяка сватба, на която присъствате заедно, тогава можете да сте сигурни, че няма да ви предложи брак. Той явно не знае как да общува нормално. Двойките трябва да могат да обсъждат всякакви въпроси, дори ако са неприятни или могат да завършат със спор.

5. Никога не ви дава или подарява нищо

Всяка двойка определя по различен начин финансовата страна на връзката си. Но ако този човек стиска парите си и не ви черпи поне едно кафе, парче торта или сладолед (или пък поиска незабавно да му върнете „жеста“), скоро ще започнете да се отнасяте към него като към съквартирант, а не като към партньор. Дори ако е прекалено спестовен, вие все пак трябва да сте на първо място. Той трябва да разбере, че ако иска да поддържа тази връзка, тогава в крайна сметка вие двамата ще трябва да установите финансовото сътрудничество.

6. Трябва постоянно да го молите да ви помага за домакинската работа

Срамота е, ако не ви слуша какво го молите да направи. Ако гаджето ви като малко дете трябва да бъде принудено да направи нещо, тогава тази връзка ви ще ви донесе само негодувание.

7. Споделя ви, че не се е срещал с никого от доста време

Той смята, че подобно признание звучи хубаво, но всъщност е тревожен знак. Не, мъжете не трябва да имат клауза за дългосрочна връзка в своята „автобиография“, защото всеки човек има своя собствена любовна история. Но ако партньорът ви е изненадан, че двамата успяхте да издържите толкова дълго, бъдете нащрек. Може би той не е чак толкова приятен човек.

8. Игнорира ви

Той или постоянно се разсейва от нещо друго, или просто не знае какво да отговори. Дори фразите „Съжалявам, но не съм сигурен, че разбирам какво имаш предвид“ и „Можеш ли да повториш, моля?“ биха звучали по-добре, отколкото да не казва нищо. В крайна сметка вероятно искате да сте с човек, с когото можете да общувате нормално. И ако често се затваря в себе си, тогава е по-добре да не се надявате на съвместно бъдеще.

9. Той се изнервя, когато го докосвате

На около 16 години ли сте? Ако не, тогава не трябва да има причина той да се държи толкова неестествено, когато ви докосне или когато вие го докоснете. Ако дланите му са постоянно мокри и лепкави, ако неудобно мачка гърба ви и ви причинява повече болка, отколкото удоволствие, тогава тази връзка е най-малкото странна . Може да се подобри с времето, но вероятно няма да се промени.

10. Майка му е по-важна за него от теб

Майките са прекрасни създания (поне най-често). И преди сватбата нейната дума може да тежи повече от вашата. Но ако това е стандартна ситуация и срещите ви приключват по-рано, защото мама го чака вкъщи в определено време, значи се срещате не с мъж, а с мамино синче. Бъдете готови за факта, че във връзката ви винаги ще има „трето колело“.

11. Трудно взима решения

Дори не се опитвате да го помолите да избере ресторант за вечеря, защото няма да получите отговор от него. Добре е да бъдете нерешителни, но ако този човек изобщо не знае как да взема дори и най-елементарни решения, тогава вие сте изправени пред 24/7 психологическа и емоционална работа. Имате нужда от мъж, който може да говори открито за онова, което иска.

12. Винаги трябва да му обяснявате шегите си

Това е един от най-ярките признаци на несъвместимост между двама души. Шегите губят смисъла си, когато трябва да ги обяснявате. Опитвайки се да настроите партньора си да е на една дължина на вълната с вас, вие губите не само ценно време, но и самоуважение. Но добрата новина е, че не вие ​​сте проблемът. С по-подходящ мъж не е нужно да обяснявате чувството си за хумор. Той ще ви възприеме такива, каквито сте, и определено ще отговори на шегата ви със смях или с друга подобна смешка.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *