БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Женски трикове: как да мотивирате мъжа да прави подаръци

Детството е приключило отдавна, но все още чакаме подаръци със затаен дъх

подаръци
Радвайте се на всеки подарък от любимия човек, без значение какъв е!

Да, сега тези подаръци не са само от мама и татко, но и от любимия мъж.

Затова е важно да знаем как да не получим красиво опакована тенджера вместо красив пръстен.

Психолозите, които не са безразлични към класификациите, разделят представителите на силния пол на три типа. Има такива, които ще ви затрупат с подаръци с повод и без повод, изразявайки по този начин любовта си. Те са еднакво щедри с всички жени, които са важни за тях: съпруга, майка, дъщеря. Има и такива, които предизвикателно не признават празниците. Това са необичани деца или нарциси, уверени, че самите те са най-добрият подарък за околните. Но най-често има мъже, които дават подаръци само по повод. Подготовката за празника е истински стрес за тях. Ако им помогнете, с течение на времето те ще ви покажат чудеса от креативност. Затова определете какъв тип е вашият любим човек и едва след това започнете да действате. Запомнете – заради вашето удоволствие дори най-големият противник на подаръците може да компрометира принципите си.

Разкажете му за какво мечтаете

Дори ако живеете заедно от много години, рискът да не ви зарадват с подарък по ваш вкус, е голям. Мъжете не умеят да четат мисли и да отгатват намеци, те имат друга функция в семейството. За да не ви се налага да се преструвате, насила да се правите на приятно изненадани и да смущавате любимия човек, кажете му директно за какво мечтаете. Оставете настрана неудобството, мъжът ще бъде благодарен, че е бил пощаден от мъките на избора. Още по-добре – направете списък с желания, цвят, модел и откъде може да го купи. Така ще има шанс за изненада и партньорът ви ще може да избере онова, което му харесва повече, или което отговаря на неговите финансови възможности.

И, да – оценете възможностите му!

Луксозни подаръци може да поръчвате само в следните случаи: вие сте му съпруга, единствената дама на сърцето му, той вече ви е подарявал скъпи неща веднъж и има възможност за това. Последното е може би най-важното. Преди да поръчате кожено палто, помислете дали може да си го позволи.

Мотивирайте правилно

За любящия мъж е важно да е сигурен, че скъпият подарък е желан, и че това не е мимолетна прищявка. Когато поискате кожено палто, кажете му, че с него ще се чувствате толкова комфортно, колкото и в нежната му прегръдка. Че новият парфюм ще ви придаде чувственост, а с роклята ще станете просто неустоима, и приятелите му благородно ще му завиждат.

Не бързайте с подаръците!

Не бързайте с претенциите за подаръци! Ако никога досега не сте искали нищо, започнете с нещо малко. Тези, които току-що са започнали да развиват романтични отношения, трябва да погледнат по-отблизо партньора си. Интересува ли се от вашите желания? Съгласен ли е да похарчи определена сума за вас? И изобщо – склонен ли е да даде нещо – ларж ли е или пинтия? Понякога мъжът не е готов за подобни действия, особено ако претенциите, или намеците, се случват месец или два, след като сте се запознали.

Хубаво е, когато подаръкът не само е изненада, но е и пожелана изненада

Бъдете благодарни!

Мъжът ще направи всичко възможно да изпълни вашите желания и, разбира се, да спечели благодарност и похвала. Не се притеснявайте да изразявате чувствата си, радвайте се като дете: „Толкова съм доволна!“, „Точно за това съм мечтала цял живот!“, „Имам най-добрия мъж на света!“ Колкото по-искрени и емоционални сте, толкова по-доволен ще остане партньорът ви. Усмивка, искрен смях, добро настроение, ентусиазиран поглед – за да види вашето щастие, мъжът ще е готов да направи още много от онова, което ви радва.

Олга Крайнова

Олга Крайнова е писател, консултант по взаимоотношения, телевизионен водещ и основател на семейния учебен център „Добра съпруга“

„Можете да получите едно или няколко неща, като просто ги поискате. Искаме какви ли не глупости от нашия любим мъж (без значение какво: телефон, пътуване или ботуши …), затова просто трябва да попитаме: „Любими мой съпруже, моля те, купи ми рог от еднорог, наистина го искам.“

Друг е въпросът дали ще го купи веднага или не. Зависи от бюджета, характера му, ежедневните нужди и т.н. Но поне ще знае какво действително искате. И рогът от еднорог веднага ще отиде в списъка с желания.

И най-важното:

1. Не изисквайте моментно изпълнение.

2. Не искайте нищо за себе си, когато мъжът е гладен. Претенциите за подаръци и извънредни придобивки е най-добре да се изразят след вечеря.

3. Не използвайте други мъже за пример.

4. Не подхвърляйте идеята за подарък след полов акт. Не е нужно да обясняваме защо.

5. За всеки един получен подарък не само благодарете, но се постарайте и вие да зарадвате вашия любим с нещо дребно, но потребно за него.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *