Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Туморът е раково образувание, което живее само 10 години

Независимо от всеобщото мнение, ракът може да се излекува. Неизлечими са само болестта на Алцхаймер, СПИН и детската церебрална парализа, но от тях сякаш не се страхуваме така, както от рака. 80 на сто от рисковите фактори за тази коварна болест са следствие от начина ни на живот.

Много хора, които са пропуснали началните стадии на онкологична­та болест, смятат, че все едно не биха могли да го избегнат. Въз­приемат го като зла фатална участ. Специ­алистите твърдят, че това не е така. Туморът живее цели 10 години в човека от момента на възникването му до печалния край. Ако лече­нието започне в ранен стадий, съществуват много големи шансове човекът да оздравее.

Експертите не спи­рат да повтарят, че ракът се лекува, че неле­чими са само болестта на Алцхаймер, СПИН и детската церебрална парализа. А ние, хората, сякаш не се страхуваме от тях толкова, колко­то от онкологичните болести. Проблемът е ясен – повечето хора търсят лекарска помощ, когато вече е късно. Според онколозите съ­ществуват около 200 разновидности на рака. Това са много различни заболявания,с различни причини. Но все пак има фактори, които прово­кират повечето онколо­гични заболявания и се смята, че 80 на сто от тези фактори са след­ствие от неправилния |ни начин на живот.

Дори прагматичните медици са убедени, че ракът трудно би се до­брал до човек, позитивно настроен към живота и със силен имунитет. Замърсеният въздух, съмнителното качество на водата, заседналият начин на живот – това са все предразполагащи (фактори. Ако менюто е 75% от растителна хра­на и само 25% от живо­тинска – рискът от онкозаболяване намалява с цели 40%. В рисковата група са и тези, които бързо напълняват или; [бързо отслабват. Прека­лено „ефективните“ дие­ти също могат да нане­сат съкрушителен удар на организма. Както и вредните навици – нарко­тици, алкохол, пушене. И още един важен момент. Науката все още нищо не знае за предаването рака по наследство, но смятат роднините на онкоболните, че са в рискова група. Вероятно защото те унаследяват не някакъв определен ген, а неправилния начин на живот.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *