Начало / Народна медицина / Демир Бозан ми помогна да се справя с косопада


Демир Бозан ми помогна да се справя с косопада

Демир Бозан Здравейте, казвам се Михаил Димитров и съм от Хасково. На 37 години съм и от доста време имах проблеми с косата. Съвсем неочаквано започна активно да пада преди няколко месеца и нито маски, нито таблетки помагаха за проблема.

Жена ми също се притесни и не спря да настоява да си направя изследвания, но и те не показаха проблеми. Смених няколко шампоана, похарчих доста средства за специални ампули срещу косопад, но темето ми продължаваше да се оголва. Принудих се да си обръсна главата, за да не личи, което обаче ми спечели доста шеги от страна на колеги и приятели.

Не съм много суетен, но все пак исках да запазя косата си. Съвсем се бях отчаял, че или ще ходя бръснат, или ще нося перука, когато попаднах на реклама на Демир Бозан.

Прочетох и доста положителни отзиви за чая, поразпитах познати, които са го пили и си го поръчах. Започнах да пия по две-три чаши на ден, както е указано на опаковката, като не очаквах да има голям резултат. Само след два месеца обаче косата ми започна отново да никне и върху темето. След още един, голото петно започна да изчезва, а скоро вече не личеше съвсем. Продължих да пия Демир Бозан и днес спокойно мога да кажа, че косата ми е по-гъста и от преди.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*