Вярвам, че Демир Бозан ще ми помогне в борбата с парализата

Демир Бозан Здравейте. Казвам се Стефан Цанков на 50 години. След прекаран инсулт през 2003 година останах с частична парализа на лявата страна.

Пиех лекарства и провеждах физиотерапия от професионални терапевти в периода от октомври 2003 г. до февруари 2010 г. Тези терапии всъщност ми помогнаха, научих се да се обличам сам и да правя и други ежедневни дейности. За това терапиите бяха полезни, но бяха безполезни за възстановяване на способностите ми за нормално движение. Правех всичко по специфичен начин, не като здрав човек.

С това писмо искам да споделя ползата от Демир Бозан за възобновяване на нормалните си способности.

Имах възможност да пия Демир Бозан 6 месеца. До този момент мога свободно да движа както китката, така и показалеца. Последните дни забелязвам и леко помръдване на големия пръст.

Ще продължа да използвам Демир Бозан и вярвам, че тази изключителна билкова комбинация ще ми помогне да се преборя с парализата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *