Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Демир Бозан изненада с ефикасността си и медиците

Демир Бозан Здравейте, пиша ви по повод един мой пациент, Кирил Лозов. Кирил в момента е на 27 години, на една година е получил инсулт и цял живот е бил с левостранна хемиплегия. Лявата му ръка беше спазматична, имаше флексия на китката и на пръстите на ръката. Ръката му периодично получаваше спазми.

Забелязвате ли, че използвам минало време? Това наистина е минало вече за Кирил. При последния му преглед в състоянието му имаше огромно подобрение. Положението на китката беше напълно естествено, нямаше следа от флексия. Можеше да изправи пръстите на лявата ръка, да свие ръката в юмрук. Кирил ми разказа, че вече можел да носи чаша с вода, да отваря вратата на колата и други наглед елементарни операции, които за него бяха доскоро невъзможни.

Изненадата ми беше още по-голяма, когато разбрах на какво дължи Кирил това подобрение – на билкова комбинация. Ако не бях видял с очите се промяната, не бих повярвал.

Кирил не е напълно възстановен, необходимо е да се подобри двигателният контрол върху ръката. Той още трудно контролира пръстите. Виждайки прогреса на Кирил за 2 месеца, с Демир Бозан може да се възстанови напълно за няколко месеца.

Д-р Атанасов, гр. Перник

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *