Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подуване на корема: как да си помогнете без лекарства

Подуването на корема може да причини много проблеми и да повлияе негативно на общото състояние на човек


Как да решите проблема с газовете в червата за 5 минути без лекарства? Техниката, която д-р Картавенко споделя, има многовековна история и ефективност, доказана както от науката, така и от поколенията, които са я ползвали преди нас.

Д-р Виктор Картавенко има академична медицинска степен и е лекар шесто поколение. През годините на професионалната си дейност е събирал и усвоил различни диагностични методи, освен тези на традиционната медицина. Това са техниките на тибетската медицина, монголско-уйгурско-китайската диагностика и други. Д-р Картавенко приема и лекува пациенти от цял свят в собствена клиника, която се намира в град руския град Небуг, Краснодарска област.

Д-р Виктор Картавенко

Подут корем – възстановяване на комфорта с една лесна и ефективна техника

Подутият корем е проблем, за който е неудобно да се говори на глас. Но това не намалява броя на хората, страдащи от него. Чревните газове могат да бъдат обезпокоителни, понякога дори болезнени. те влияят негативно на нашата дейност. В крайна сметка, ако човек буквално е подут от газове в червата, той не може да мисли за нищо друго, освен как да се отърве от тях. А ако е на обществено място?

Как бързо да се отървете от подуването на корема?

Със сигурност в живота си сте се сблъсквали с такива неприятни ситуации, когато стомахът ви е подут, когато газовете пречат не само на мисленето, но и на вземането на правилни решения. А вие например в този момент сте или в метрото, или на друго обществено място. Може би сте у дома, или сте заобиколени от колеги, близки или приятели. И освен натрапчивата мисъл как и къде да се отървете от тези газове, други емоции не ви притесняват.

Много преди да се появят всички видове лекарствени продукти и препарати за премахване на образуването на газове, древните хора са се справяли с проблема с помощта на прости и достъпни предмети и начини.

Лъжица за облекчаване на подутия от чревни газове корем

Ще ви трябва обикновена дървена лъжица. С дръжката на лъжицата можете да въздействате върху определени зони на тялото. В случая точките се намират върху ръцете. Ще трябва да се упражни лек натиск върху тях, за да премахнете така наречените газови атаки.

Първата точка на въздействие за блокиране на чревните газове се намира на вътрешната повърхност на ръката, на границата между третия и четвъртия пръст. Проекцията на тази точка е на горната част на ръката. Стимулирането на една от посочените точки с помощта на дървена лъжица спира увеличеното образуване на газове както в дебелото черво, така и в тънките черва.

След като изпробвате този метод, ще се убедите, че с метеоризма може напълно да се справите без лекарства и излишно нервно напрежение. Достатъчно е да действате с дръжката на лъжицата върху точките на ръката и въпросът с газовете в червата ще бъде решен възможно най-скоро.

Източник: ayzdorov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *