ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С Демир Бозан станах стройна и щастлива

Демир БозанЗдравейте! Пише ви Жанета Измирлиева от Враца. Много ми е трудно да опиша с думи колко промени живота ми билковата комбинация Демир Бозан.

По принцип не съм суетна и не съм спазвала драстични диети. Но постепенно натрупах много килограми и станах една неприятно дебела жена. Това в началото не ме притесняваше особено, докато пълнотата не започна да оказва влияние на здравето ми. Първо се появи високо кръвно, после – сърцебиене. На 43 години се чувствах като поне 73. Трудно се движех, болеше ме почти всяка става, задъхвах се при съвсем леко физическо натоварване, като изкачване на стълби, например.

Лекарите ми изписаха сума хапчета и всички казваха, че трябва да отслабна. Пробвах доста работи. В интерес на истината малко килограми успях да сваля с куркума.

Бях чувала за билковата комбинация Демир Бозан, но до скоро не ми се налагаше да я пробвам. Сега като ми се стовариха здравословните проблеми, реших да поръчам.

Изкарах дебелия тефтер, където пазех изрезката от вестника с рекламата на Демир Бозан и веднага позвъних на изписаните телефони.

Две седмици пих Демир Бозан, когато за първи път усетих, че не се запъхтявам, докато се качвам по стълбите. Така плавно и неусетно, проблемите един по един изчезваха. И за моя голяма изненада, за трите месеца, през които приемах билковата комбинация, свалих 10 кг, без да пазя диета или с нещо друго да съм променила ежедневието си.

Благодарение на Демир Бозан съм не само здрава, но стройна и щастлива.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *