ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лошото настроение и изблиците на гняв често се дължат на чревни проблеми

Понякога полипите в червата не се проявяват с никакви симптоми. И все пак можете да разпознае­те самостоятелно това заболяване. Следва само да обърнете внимание, ако получите разстрой­ство на червата, течни изпражнения, или точно обратното – запек, кьркорене в корема, прилошаване – симптоми, които не са свързани с нещо друго – например непра­вилна диета, преяждане или консумиране на нещо некачествено.

Косвен признак може да бъде хипохондрията – това е понижено настроение, раздразнителност, избли­ци на гняв. Това поведение е следствие от инток­сикацията на организма. Очевиден сигнал за тре­вога е, когато в изпраж­ненията се появи кръв. Ако е алена, това може да са хемороиди. Ако е тъмна, със слуз и гной, е възможно да става дума за тумор на обиколното черво. В тези случаи е нужно незабавно да се обърнете към лекар. При някои тумори на сто­машно-чревния тракт се развиват анемия, малокръвие и рязко понижаване на теглото само за няколко месеца. В този случай се назначават рентгеново изследване на стомаха или дебелото черво; гастроскопия или колоноскопия. Това е необходимо, за да се изключи онкологичната диагноза.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *